Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian - cilindar 85cc - koja glava?

(1/8) > >>

Infernus:
Pozz. Evo ja razmisljam da svojoj batini u nekoj blizoj buducnosti povecam kubikazu pa mi je za oko zapeo kit 85ccm (BGM) sa scooter centera. E sad... Ako uzmem cilindar 85cc dal se iz njega izvuce vise snage sa glavom za 85 ili za 90cc?

...i ako nije problem, jel mi netko moze objasniti po cemu se te glave razlikuju...
thx unaprijed  :)

MaXoVaC:
ja mislim da su glave za....90cc i 85cc iste  :dontknow:
a sa cilindrom od 85 cc..nemoras mjenjati glavu.....a ako je vec mjenjas....uzmi cilindar od 90 ccm.....vecu frgu...protocni spuh...multivar 2000....i letiiiiiiiiiiiii :headbang:

Infernus:
Cekaj idemo redom  :toothy9:
Za karb sam i mislio neki veci nabavit a za auspuh sam mislio od kineza 125
A najvise me zanima jel serijska radilica podnosi takva opterecenja?

radomir.g:
Na ovaj karburator stavi protocniji filter i vecu diznu i trebalo bi mu biti dovoljno.
85cc je u stvari 90cc, isto kao sto se za kit 68cc kaze da je 70. Ako uspes naci i glavu za 90cc to bi bilo super. Drug vozi taj 90cc kit na serijskoj glavi i dobio je dosta snage u usporedbi sa serijalom. Krajnja se jako malo povecala. Auspuh mu je takodje ostao serijski.
Problem je nastao sto su mu se posle 3000 km-a raspali lezajevi radilice. Radilica je ostala dobra, ali lezajevi nisu mogli podneti toliko povecanje snage.
Zamenuo ih je sa SKF-ovim, ali opet posle 2500 km-a lezajevi su poceli da ruze.. Ne znam kako ali eto ;)
Dobro razmisli sta ces raditi  :icon_thumright:

Infernus:
Ne, 2 razlicita su: 85cc i 90cc
Razlika je nekih 5 eura (samo cilindar, klip i to).
To je od BGM-a na SC

A koji lezajevi bi to podnjeli?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju