Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian - cilindar 85cc - koja glava?
R@kija:
gledaj...kolko si dao za motor...+lova za kit ta sranja jos oko 2000kn
znaci za tu lovu si si mogo kupit posteni rabljeni skuter
nrg extreme:
jbg mogo je al nije šta sad,nebi ga ni ja kupio.
al ko bi onda kupovo kineze?? :laughing7: :laughing7:
Infernus:
jedna informacija... za skuter dajem 175 kuna mjesecno :toothy12:
a rabljeni skuter bi morao platit full cjenu na 1 ratu :toothy9:
MaXoVaC:
--- Citat: rakitje00 - 19 Studeni, 2009, 22:21:04 ---DAJ ISUSE KAKVE TI PRICE PRICAS JBT...kak radilica more prejti nakon 5000...pa to ni na kinezu nema daj molim te tu pricas deckima price da mjenjaju lezajeve radilice na novom motoru????????
jbt jos je 4t kaj si ti lud ko ce pametan ic mjenjat lezajeve...hahahah...neznam sta ce ti kit na tom grobu...vozi ovak dok ide i bok
a radilica noramalno da je osla nakon 2500km kak mos stavit glavu 50cc na cilindar 90cc..ak je to nekom normalno ok ono...ko da stavim na unica 1.0 glavu od neznam punta gta onog groblja...jbt
kakva prerada spuha isuse...pa kupis protocni kod lastovcica za 200-300kn jbt novi..hahahhaha
DAJTE PRODAJTE TE GROBOVE RADE SI KUPITE RAZVALJENE POSTENE MOTORE
--- Kraj citata ---
1.radilica sa 85 ccm kitom.....nemoze ni izdrzat do 5000km.....a kamol i preko......kit mi se stavlja zato sto ovako neide...
2.nisam ja stavljo glavu 50ccm na cilindar od 90 ccm........mada mislim da glava nema veze sa tim sto je radilica krepala.....
3.nisam reko da mjenjaju lezajeve....zato sto neznam koji valjaju i sta kako.....
4.fora je u tome sto nemam gdje kupit spuh....pa se moram snalaziti.........
Infernus:
Eh... odluka je pala na BGM 75cc i originalnu glavu, pro sport bregastu.
To je izmedju 700 i 800 kn sve skupa i toliko sam voljan dat za te djelove, samo dok skupim pare :toothy9:
Oce serijska radilica to drzat?
I jel zna neko dimenziju lezajeva za radilicu kod baotiana?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju