Što se beverlya tice ,problema je bilo masu. Vec su mi rekli da je mana dvjestotki da mijesaju ulje i benzin u karteru pa se diže razina ulja, u to sam se i sam uvjerio iako mi nije jasno zasto se to dogada, pa mi je izgorila sklopka od kratkog i dugog svjetla i osigurači u desnoj lajsni, pa je riknuo variomat, pa radilica i sad sam apsolutno sve novo uvalio u njega samo sto me sada kostao ko novi, a nisam ga mogao prodat sjebanog tako da je bilo ili popravi ili baci. Da naglasim, volim brzu voznju, ali pritom pazim da ne sj**** bike, i pazio sam ga koliko sam mogao. Ovu temu sam postavio da vidim koliko je poštenje kod ljudi kad prodavaju polovne motore. U mom slucaju motor je imao same pohvale od servisera koji ga je odrzavao i od vlasnika i imao je 13tkm, znaci tisucu nakon servisa je kupljen. koštao me 16tisuca kuna, plus nekih 9 za popravke, dodajte tome regu i gume, pa racunajte. to je sve u godinu dana otkad je kupljen.Sad mi je malo kasno za se žalit, ali cu iskoristit ovu temu kao najvece moguce upozorenje svima koji kao i ja brzopleto kupuju motore zato jer pod hitno žele brži i jači motor.