Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
kad budem vadio radilicu tj kad budem odvaja blokove jel ima nesto na st amoram pazit ili samo odvojim maknem izvadim radilicu skinem lezajeve i to je to ili ima jos nesto
luna500rr:
Uff, nije to samo tako, prvo isprazni blokove, zeger kljestima izvadis zegere od semeringa, odvijes sarafe sto spajaju blokove i lupkas lagano preko daske na radilicu da ne ostetis navoje, dobro je i preko navoja maticu staviti, blok ce se lagano rastvarati i najzad naglo prepoloviti, radilica ce ti obicno ostati u manjoj polovici bloka pa je moras naknadno i iznje izbit...
Ako ces stavljat onaj kit, treba ti i jaca radilica, pa prvo nanju stavis lezaje pa nju s lezajima prvo u mali pa u veliki blok, stim da neces silom maltiti po blokovima, nego brenerom lagano zagrijas blokove a radilicu s lezajima ohladis u frizideru :hello:
Skidanje lezaja s radilice je dosta komplicirano ako oces da ti radilica i dalje vozi :laughing7:
zipst:
ne tuc po radilici za rastvorit blokove, pa ni preko drveta s gumenim cekicem :toothy3: :nono: tuci lagano po rubovima malog bloka (naravno, komad drva i gum cekic) i kad radilica ostane u jednome, tek onda je lagano lupnit, mada je i tu bolje s izvlakacem...stare lezajeve skines tako da ih zapilas brusilicom s dvi strane i idu izvlakacem s dva kraka bez problema :hello:
x-plorer:
--- Citat: zipst - 09 Rujan, 2010, 22:59:38 ---ne tuc po radilici za rastvorit blokove, pa ni preko drveta s gumenim cekicem :toothy3: :nono: tuci lagano po rubovima malog bloka (naravno, komad drva i gum cekic) i kad radilica ostane u jednome, tek onda je lagano lupnit, mada je i tu bolje s izvlakacem...stare lezajeve skines tako da ih zapilas brusilicom s dvi strane i idu izvlakacem s dva kraka bez problema :hello:
--- Kraj citata ---
kolega moj dobri do cu ja prepustit tebi ja cu skinit sve lipo rastavit a ti ces stavit radilicu i ostalo..btw konta sam uzest bgm evolution radilica oce li valjat
luna500rr:
Malo ces se zahebavat s radapcigerom na kinezu, prije ce blok prsnut u komadice nego radilica popusti :laughing7:
Ako ce mjenjat radilicu, zasto nebi udarao :dontknow: :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju