Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
--- Citat: zipst - 09 Rujan, 2010, 22:59:38 ---ne tuc po radilici za rastvorit blokove, pa ni preko drveta s gumenim cekicem :toothy3: :nono: tuci lagano po rubovima malog bloka (naravno, komad drva i gum cekic) i kad radilica ostane u jednome, tek onda je lagano lupnit, mada je i tu bolje s izvlakacem...stare lezajeve skines tako da ih zapilas brusilicom s dvi strane i idu izvlakacem s dva kraka bez problema :hello:
--- Kraj citata ---
a joj...cini mi se da me sutra cek dug dan..majke bit ce dobro ako ja to sve uspijem rastavit kako treba....
zipst:
--- Citat: x-plorer - 09 Rujan, 2010, 23:01:10 ---kolega moj dobri do cu ja prepustit tebi ja cu skinit sve lipo rastavit a ti ces stavit radilicu i ostalo..btw konta sam uzest bgm evolution radilica oce li valjat
--- Kraj citata ---
koliko san ja skuzija, tebi je rastavljanje problem, a ne sastavljanje, to drzis u malom prstu, al ako je neki problem, donesi, rijesit cemo..
--- Citat: luna500rr - 09 Rujan, 2010, 23:02:16 ---Malo ces se zahebavat s radapcigerom na kinezu, prije ce blok prsnut u komadice nego radilica popusti :laughing7:
Ako ce mjenjat radilicu, zasto nebi udarao :dontknow: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
zasto sjebat radilicu ako je ok, iako je chinarelli :icon_scratch: :dontknow:
wonderkid:
pa zasto bi se radilica sjebala ako stavis maticu na navoj sa strane variomata i gumenim cekicem malo jace tuckas
x-plorer:
--- Citat: zipst - 09 Rujan, 2010, 23:12:03 ---koliko san ja skuzija, tebi je rastavljanje problem, a ne sastavljanje, to drzis u malom prstu, al ako je neki problem, donesi, rijesit cemo..zasto sjebat radilicu ako je ok, iako je chinarelli :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa cuj rastivt cu ja njega samo stvarno neznam to slozit
eto drago mi je da mi imas volje pomoc na tome ti hvala
i siguran sam da ce mi pomoc trebat
a i kad zapne cut ce mo se pa usput popit i pojist sta...ako imas volje doc do mene....
x-plorer:
kad dodju djelovi luna je rekao doc,ratzhell,eto zipst i ti ako hoces i eto ekipa valjda ce moga nas 5 uspiot slozit hehehe....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju