Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (91/114) > >>

x-plorer:
jos malo slika

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

x-plorer:
to je to za danas

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

luna500rr:
Samo pomalo kolegen, zahebeš li kakav serious navoj javi iman ti prazne blokove od lune, dam ti ih i s getribom dzaba :icon_biggrin:

Drnda:
to oko uljne je u tebe super.. trebao sam slikati tj snimiti video kada sam rastavio namotaje i skinuo onaj klingerit iza.. isteklo je 3-4 dcl ulja van  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a to oko nje sve puno masnoce i zemlje kako se nalijepilo na ulje  :toothy11:
svako drugi saraf u **rcu svima glava kao od zvake  ::)

x-plorer:

--- Citat: luna500rr - 09 Rujan, 2010, 18:11:30 ---Samo pomalo kolegen, zahebeš li kakav serious navoj javi iman ti prazne blokove od lune, dam ti ih i s getribom dzaba :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kolega hvala mozda mi i zatreba

--- Citat: Drnda-1 - 09 Rujan, 2010, 18:12:09 ---to oko uljne je u tebe super.. trebao sam slikati tj snimiti video kada sam rastavio namotaje i skinuo onaj klingerit iza.. isteklo je 3-4 dcl ulja van  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a to oko nje sve puno masnoce i zemlje kako se nalijepilo na ulje  :toothy11:
svako drugi saraf u **rcu svima glava kao od zvake  ::)

--- Kraj citata ---

kad sam skinuo magnet i namotaje isto je iskapilo sigura 2 deca ulja popizdio sam cili mi stol usralo al sta me hebu ova dva sarafa pa to su cuda...nemogu ih nikao skinut...glave kao sto si ti reko jbt ajme majko...neznam sta cu provida li mi do kraja skorz hgebemu valjda nece

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju