Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

(1/114) > >>

x-plorer:
evo malo da predstavim svoj prijevoz..dakle skuter je 2009 god presao 3600 na njemu sve serijala za sada...osim sta sam minja amortizer skinuo blokade skini onaj ruzni nosac tablice sta mi je bio do po gume stavio 4.2 cm distancer i skinio pregrade iz auspuha motor ide max 77 i sta je naj bolje celer ne laze mjereno po renolu clio cuda za kineza......ugl nece dugo bit ovakav al eto reko da ga predstavim dok je jos sve serijala....jer ce uskoro ic na totalnu preradu...e da i da vas pitam sta mislite kako bi sta drag volan na ovo inace motor ce ic cili u perla crnu....felge od od roxa masina od roxa itd itd itd....

evo par slika

luna500rr:
Lip motor :icon_scratch:
Nezz kako biti stajao drag volan, ako ces felge od aeroxa, moras mjenjat masinu, vilice, naci 12mm ac termo grupu ili adapter, ili protrati crjeva za hladnjak i hladnjak nekako ugurati negdje...
Sta ti je ono ispod sica :icon_scratch:

x-plorer:
da naravno prednju felgu vec imam ici ce komplet masina od roxa al vilice nece vilice ce oc nove al to nek bude tajna za sada...inace to ispod sica mi je prekidac za neonke tako kad naleti pandurija samo izgasim...aj ako mi neko moze napravit u photoshopu kako bi drag izgleda abas me zanima

robert:

--- Citat: luna500rr - 25 Listopad, 2009, 19:01:53 ---Lip motor :icon_scratch:
Nezz kako biti stajao drag volan, ako ces felge od aeroxa, moras mjenjat masinu, vilice, naci 12mm ac termo grupu ili adapter, ili protrati crjeva za hladnjak i hladnjak nekako ugurati negdje...
Sta ti je ono ispod sica :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
minareli(aerox, neos itd...) imaju 10mm bolcnu

x-plorer:
znaci onaj stage6 sport pro 12mm otpada bez obzira na vrstu hladjenja. :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju