Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (52/114) > >>

x-plorer:
evo ovako...opet problemi...sad sam se malo pozabavio oko prijenosa i tako ugl...prica je sljedeca....ventilvar koji sam zabunom uzeo nepase iako sam ga probusio izgleda da je dosta deblji ovi od minarelia nego od kopije mina...znaci ovako iza ventilvara ide jedna mala sajbica koju sam gore spominja pa nakon nje ide ventilvar pa ide onaj malo dio sto je povezan sa kurblom kad se deklo stavi...e sad kad ja to stavim taj malo dio sta je spojen sa kurblom nemoze sist i nemoze uvatit zube na radilici jer je izgleda ovaj dosta debilji tako da sada moram uzimat novi ventilvar bas za cpi-a steta propalo 120 kn....sve bi ja tom poslika al hebiga nemam na mobu kameru....malo sam detaljnije pogleda vario rubovi su dosta hrapavi a o rolicama da ne govorim vjerovatno su se zato i potrosile jer su klizale po toj hrapavoj povrsini, remen ima riseva po sebi vidi se da je potrosen.. al jos se nekako drzi...tako da je vrime za minjanje varia i remena...izbor je pao na hebo next vario snjim dobijem centralni i rolice...a sta se tice remena odlucio sam uzest malossi x-kevlar...u ponediljak mi napokon stize karb...pokusat cu nekako nabacit par slika....btw evo bas gledam ovaj stage6 drive face....dali netko ima iskustva snjim....cijena i nije neka al neznam kako funkcionira sta se tice hladjenja....

Lord:
Da sam ja na tvom mijestu nebi uzimao taj hebo next jer neznaš da li će ti odgovarat na radilicu,bolje kupi provijereno ono šta paše da ne bacaš pare...ja na svojoj luni imam polini (šifra iz polini kataloga je 241.655 ) 560kn a vidim da ti odgovaraju dijelovi od 2t china skutera (Peda, Luna, CPi, Keeway, Kingway, Sachs, Explorer, Longija...)

x-plorer:
znam da mi pase sa sotalih copy mina masina....a ovaj hebo je bas za moj skut tako da ce pasat 100 posto...samo me ovaj ventilvar muci nezanm sta cu s njim...privlaci me ovaj drive face samo nezanm kako ce se ponasat...

Lord:
ma mislim sebi uzet ovaj ovaj malossi
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M617151/Flywheel+MALOSSI+Aprilia+.aspx ili možda ovaj
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P244030/Flywheel+POLINI+Italjet+Pista.aspx
pošto imam polini variomat
Mislim da bi on i tebi odgovarao,i meni je fora taj drive face ali opet neznam da li ce mi odgovarat a neda mi se zezat sa tokarima :)

x-plorer:
evo ja sam narucio na kraju balade naraku ventilvar nadam se da ce bit ok...ja sam odlucio hebo vario.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju