Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (53/114) > >>

x-plorer:
evo danas malo novosti...stigao mi je karburator i polinijev rucni cok...to sam odma sve pospaja...samo mi je guma od ulja kratka pa moram nesto smislit kako da je produzim...posto ventilvar od naraka nije bio dostupan uzeo sam polinojev andam se da ce mi pasat...danas popodnre idem u nabavu materijala posto sam pogubio pola vida odlucio sam prominit sve tako da je lipo slozen da nema fusa...moram i filter goriva prominit jer je ovaj pun svega i svacega te nac jedno crijevo posto mi je sada sve kratko...sta se tice gljive za nju isto moram nac neko crijevo jer mi vise nepase ono staro...jutros mi mestar javio da su mi gotove plastike da je popitura sve tako da cu danas slozit plastike...zao mi je sto nema slika jer kao sto sam vec rekao nosim momentalno gamelu od moba al nadam se da ce bit slike do kraja dana...uzicat cu mob od nekoga heheh

x-plorer:
veceras cu uplodat slike uspio sam nac usb za mob...slozio sam plastike nisam prednju...jer nisam imao vremena pokupit ih...sutra cu ih poslagat...sad bi trebo malu pomoc...e sad ovako...crijevo od usisivaca mi vise nepase jer je pre usko,bio sam danas u gradu gledao sam crijeva od klime jedan kraj mi lipo sjedne na karb al drugi nikako u gljivu...e sad...da li netko ima kakvu ideju cime bi to mogao izvest...mozda neko crijevo od auta ili nesto...promjer strane karba je 40.5 al gljive je nesto manje ako netko ima nesto takih dimenzija nek mi se javi pliz....

luna500rr:
Zagrij necime postojecu cjev pa je oblikuj :hello:

x-plorer:
ma pokusavao sam sve i svasta ma jednostavno neide...nemam pojma sta cu ma neda mi se davat 150 kuna za flextube...

x-plorer:
posto mi je pun qurac zajebavanja oko stavljanja gljive narucio sam felxtube i mirna bosna...problem rijesen....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju