Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
eo danas bio kod tokara prosirio mi je ventilvar na 16mm lipo sida na radilicu...zvijezdicu sam narucio tako da je sada sve sredjeno....
x-plorer:
eo napokon odnio plastike na bojanje unutarnju i onu sta prekriva ventilator struje ako to mogu tako nazvat ugl plastike idu u metalik crnu...provjeravao sam u kakvom je stanju klip ugl klip je crn ko tava...al nema riseva nigdi...slike kad slozim sve....
x-plorer:
danas sknio malo vario da vidim u kakvom su stanju rolice nakon skoro 6000 km...rolice su izlizane skroz na nekim mistima su skroz bijele..tako da ima udubina kako su se izlizale al et sva srica sta dolaze druge sa spuhom danas mi je poslan karburator trebao bi stic oko sride...e sad imam dva pitanja
1.dali netko zna koje su tvornicke postavke dellorta PHBG-DS 19 mm black
2.kad sam rastavljao vario prmjetio sam da ima jedna mala matica iza ventilvara e sad mene zanima cemu ona sluzi....
nisam bas neki extra mehanicar pa volim pitat
P.S nemam slika jer momentalno nosim gamelu od moba
grbi128:
--- Citat: x-plorer - 19 Ožujak, 2010, 00:23:35 ---danas sknio malo vario da vidim u kakvom su stanju rolice nakon skoro 6000 km...rolice su izlizane skroz na nekim mistima su skroz bijele..tako da ima udubina kako su se izlizale al et sva srica sta dolaze druge sa spuhom danas mi je poslan karburator trebao bi stic oko sride...e sad imam dva pitanja
1.dali netko zna koje su tvornicke postavke dellorta PHBG-DS 19 mm black
2.kad sam rastavljao vario prmjetio sam da ima jedna mala matica iza ventilvara e sad mene zanima cemu ona sluzi....
nisam bas neki extra mehanicar pa volim pitat
P.S nemam slika jer momentalno nosim gamelu od moba
--- Kraj citata ---
znam da je igla w9,klipic 30...dizna ne sjecam se..ja mislim 75 ili 85... :)
x-plorer:
e hvala ma htio sam to znat da znam kako postelat kad sidne spuh pa da znam sta se nalazi u njemu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju