Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
neznam stvarno jos nista...imam svakakvih ideja al stos je u tome sto bas neznam radit u photoshopu pa nemogu vidit kako ce izgledat...al vidit cu jos...ako bilo ko ima kakvih ideja kako bi mogo preradit prednji dio neka stavi slike...a slike skuta su u prvom postu...morat cu nesto skemijat...
Crazy Kuree:
nikad to neće bit ko aerox dokle god ima kineski dijelova... ja bi najprije uzeo blok minarelli s diskom nazad ugradio hladnjak da bude LC i onda kupio vilicu i most pa stavio felge
x-plorer:
gore sam vec napisao da ce ici masina od roxa LC sa felgama i ostalim samo ce vilice i troku bit drugi mislim nece bit roxovi...meni nije cilj napravit roxa od svog skuta vec mi je cilj napravit nesto neuobicajeno...a sta ce bit s plastikama nemam pojma...
pajo:
evo našo sam još par slika:pa pogledaj :icon_thumright:
mislim da nije barem po meni bitan izgled da izgleda ko rox več maknut kompletna svijetla jer su stvarno ružna i na mom skuteru i stavit neka druga ja sam razmišljo možda ugurati svijetla od sf2 nekako mi se čine ok za prednju masku i sviđaju mi se svijtla??(budemo još vidili)
R@kija:
nijedan mi se nesvida..predebilno svi izgledaju...
rade prodaj tog kineza i kupi razvaljenog roxa i vozi se ko covjek jbt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju