Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (5/114) > >>

x-plorer:
pa da salzem se s tobom...meni su extra svitla od aprilije sr one nove i jos na roxovu masku mislim da bi to bio pun pogodak...al jos cu razmilsit pajo hvala na slikama...koja bi ti svitla stavio na masku od roxa...

rakitje00.....a nenene to ne....ovo je gust i adrenalin...

pajo:

--- Citat: x-plorer - 09 Studeni, 2009, 12:04:58 ---pa da salzem se s tobom...meni su extra svitla od aprilije sr one nove i jos na roxovu masku mislim da bi to bio pun pogodak...al jos cu razmilsit pajo hvala na slikama...koja bi ti svitla stavio na masku od roxa...

rakitje00.....a nenene to ne....ovo je gust i adrenalin...

--- Kraj citata ---
neznam ja nebi stavljo masku od roxa kad bi več možda stavljo stavi bi i far od roxa ko onaj plavi ali ije mi to to...
ja sam mislio na svom stavit samo farove od peugot sf2 e sad to bi bilo u planu sad kad neznam??jednostavno ne stignem skuter vozim svaki dan a imam prečih stvari od stylinga koje bi trebo napravit ali ja se nadam jednog dana ako kinez bude živ?? :icon_biggrin:

edit:ali zašto ne napravi nešto unikatno i gotovo mislim bolje če sigurno izgledat nego sad :icon_thumright:

x-plorer:
da al u mene su dosta velika svitla sad bi to trebalo pokrap pa opet radit utore za neka druga svijetla...to ce jos malo pricekat kad sve sidne na svoje mjesto...kad budem minja vilice i trokut onda cu odlucit tocno sta cu...sad moram rijesit masinu i felge...

pajo:
meni se nešto ovako sviđa:(mislim samo prednji dio sa svijetlima)

x-plorer:
izgleda odlicno pogotovo prednji dio...evo ja napokon sknio sve plastike i ima sam sta za vidit KRIV volan a majke mi nisam moga virovat....iz daljuine se ne primjeti al kad se dodje blize itekako da je evo par slika...moram priznat da mi se bas svidja ovako bez plastika  i jos kad dodje pravi volan....

u zivo izgleda jos bolje...heh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju