Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (3/114) > >>

x-plorer:
undertail sam nasa na SC-u  jos davno al to ce malo pricekat a kad bi stavlja cili prenji kraj od roxa onda bi to bio po svemu rox a to mi nije u interesu...meni je prednja maska ok stim da ce se ona samo malo preradit.takodjer i ona unutarnja...samo ce masina i felge bit od roxa...imam neku viziju finalnog proizvoda samo me skola sad malo sprijecava pa nemogu radit svaki dan...a i trebaaaat ce duuuuuuuuugo dok se to sve slozi...

pajo:
ovako nešto??

x-plorer:
ova prva slika mi je extra bas mocno izgleda ...sad bas gledan pa nikako se odlucit koji volan i lulu uzest samo znam da ce mi trebat neka velika konta sam onu od stage6 sta se moze podesavat i onaj volan tnt ili bcd...vidit cu moras jos skinit onu donju plastiku ipod satova koju nemam pojma kako cu je skint jer su sajela gasa i kocnice kroz nju provucene pa kad je skinem onda cu tocno znat sta i kako...isuse nemogu se ngledat ovoj prednjoj masci od roxa o jbt sta dobro izgleda..."vx" izgleda da cu te ipak poslusat ovo stvarno mocno izgleda...pajo hvala na slici...hm..sad bi trebo nabavit cili prednji dio od roxa....vx imas li kakve preporuke...

MaXoVaC:

--- Citat: pajo - 08 Studeni, 2009, 22:55:46 ---ovako nešto??

--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
gdje iz samo iskopas???

aeroxtuning:
Meni bi puno ljepše bilo kad bi ostavio stock izgled,možda samo opiturat plastike,nešto kao robert,glupo mi je kopirat roxa i u izgledu,ali to je samo moje mišljenje :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju