Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
ala robi pa ti si maher....a jbt nikad se nebi toga sitio svaka cast..sutra se bacam na posa.... :icon_thumright:
Ivan_drifter:
svida mi se ideja s crijevom od usisavača daj stavi slike kako ce to izgledati kad slozis i imam jedno pitanje jer neko zna kolko je seriski karb na generic ideo .....hvala unaprjed.......a sto se tiče projekta samo naprjed.....svidaju mi se dosad ugradeni djelovi ......( i ovo sto ti pise u avataru koso to je koso kmh sat il) :icon_scratch:
x-plorer:
--- Citat: Ivan_drifter - 21 Prosinac, 2009, 09:02:28 ---svida mi se ideja s crijevom od usisavača daj stavi slike kako ce to izgledati kad slozis i imam jedno pitanje jer neko zna kolko je seriski karb na generic ideo .....hvala unaprjed.......a sto se tiče projekta samo naprjed.....svidaju mi se dosad ugradeni djelovi ......( i ovo sto ti pise u avataru koso to je koso kmh sat il) :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
naravno da cu poslikat i mene zanima kako ce izgledat... u mene je 16 mm kar a kod nekih je 12 tako da ti nebi zna....hvala za projekt...to sta pise stage6/koso to je usis kad sam naruciva sa sipa usis pisalo je koso na njemu al biti to je stage6 zato sam tako napisa....
Ivan_drifter:
aha...ljepo...mene sad nes struja muci.....i prokleti kinezi al ti samo napred i ja mislim da bi ti bilo pametno radilicu mijenjati i lagere ako ces kit stavljati ,..
x-plorer:
e vidis ja jos nisam ima problem s mojim...neznam dal si citao sve ispocetka al ici ce masina od roxa...smao jos cekam novce...sta se tice radilice nju moram minjat jer nevirujem da bi seriska vrtila polini corsu...nezelim da mi se motor razleti.... kad kupim masinu onda cu obajvit konacan setup...pa onda polako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju