Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
sta se tice kita evo u pregovorima sam s pajom za malosi sport al bi ga trebalo brusit na 47,6...
R@kija:
--- Citat: x-plorer - 18 Prosinac, 2009, 18:15:30 ---meni radi perfektno i bez greske...evo upravo dobio ponudu za karb 20.5 sta vi mislite jel to puno veliko na trenutno stanje...
--- Kraj citata ---
ma uzmi karb nije nis preveliko..kad stavis kit taman..
posle ga prodaj ak bas oces...
x-plorer:
a sta ja znam ponudjeno mi je da mjenjam onaj moj km/h sat...za mikuni 20.5 s tim da je to orgilnal od sr 150...a nemam pojma neki kazu da je preveliko neki kazu da nije sta ja znam...inace karb je super ocuvan...al brinem za potrosnju...to bi mi povecalo potrosnju a sve sto imam na skutu vidis ispod avatara tako da neznam sta cu...ja mislim da bi mi bilo idealno 19 mm...e da u planu je polini corsa....
x-plorer:
evo pojavio mi se novi problem naime moram nekako gljivu odvest mali vani na deklo jer nemogu stavit donju plastiku...jel se isplati dat za onu falx tube 180 kn...ili imate kakvih boljih ideja da je izvucerm vani
robert:
--- Citat: x-plorer - 21 Prosinac, 2009, 01:42:41 ---evo pojavio mi se novi problem naime moram nekako gljivu odvest mali vani na deklo jer nemogu stavit donju plastiku...jel se isplati dat za onu falx tube 180 kn...ili imate kakvih boljih ideja da je izvucerm vani
--- Kraj citata ---
crijevo od usisivača odrežeš po mjeri koja ti treba i uštedio si 180 kuna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju