Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (31/114) > >>

Ivan_drifter:
a onda kad si vec tolko novaca utuko u ovu masiinu ostavi ju doma nemoj prodavat jer nemozes nista dobit za nju neka stoji za rezervu nikad se nezznda il uzmes ramu neku od nekog kineza i gore stavis tako i ja planiram s svojom masinom koju imam .....neka bude za stant boli me rackustavim neku sjebanu vilicu i deriiiiii ....e da ako neko zna za ramu bez papira od nekog kineza nek mi se javi na pm x-plrer sori kaj koristim tvoju temu al kad vec smo tu na tom .....pozz i puno srece dalje s slaganjem aviona.....haha

x-plorer:
hehehe hvala...a masinu cu ostavit neka stoji jer se nikad nezna kad ce zatrebat...

x-plorer:
evo sada trebam vasu malu pomoc naime evo dogovorio sam prednji far od šitfajta 2 pa ce se sada varit i stavljat ovi far i pituravat platike....moja prvotna ideja je bila perla crna sta bi vi preporucili...znaci kompletan skut...svaka ideja je dobro dosla

Ivan_drifter:
perla crna s bjelom jer samo cjeli crni je po meni pretaman malo zivota unesi u njega .........ili moja najdraza kombinacija crveno bjela pa neces imati problem s papirima.....

x-plorer:
u papirima mi pise visebojanj tako da necu imat problema...inace evo malo umjetnickih slika zahvaljujuci robiu...care hvala ti....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju