Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (2/114) > >>

MaXoVaC:
kad ce se to raditi....??
kakav je kvalitet plastika....ja sam one bocne sve polomijo od cimanja na zadnji.... :)

x-plorer:
kvaliteta vanjskih plastika je skroz ok cvrste su i ne suskaju...samo ona plastika od volana ona malo suska al posto ce ici drag ona ide ca...a sada je projekt malo stao jer sam se opet poceo skolovat...ugl nedavno sam trebao kupit jednu masinu od roxa al sam odustao jer mi ponuda nije odgovarala tako da sam jos u potraznji za masinom cim nadjem masinu projekt krece sad cu uskoro narucit volan i lulu pa ce mo vidit kako ce izgledat...

vx:
prvo nađi mašinu mašinu, pa tek kasnije izgled.

stavi obe felge od aeroxa i preradi sve platistike ako već ostavljaš ovog kineza.....

x-plorer:
felge ce ic od roxa obe vec imam presdnju jos mi treba zadnja pa lakiranje...danas sam skinio one sve ludosti s volana satove i ostalo...slike cu stavit cim poslikam...a sta se tice plastika nevidim zasto bi treba preradjivat sve ostale plastike...a sta se tice masine jos sam u potrazi...

vx:
napraviš jedan lipi undertail , a prednja maska mi je očajna  :toothy11: . nabaviš masku i far od roxa. onda će to bit to  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju