Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Jedan mali race.
2TDottore:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 18:58:27 ---Očemo po zavojima? Samo ja idem sa Lanosom? :icon_biggrin: :toothy12:
--- Kraj citata ---
mozemo.....al ja cu onda odabrat leona da ti previse ne pobjegnem a sa leonom imas sanse bar neke..... :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 18:58:27 ---Očemo po zavojima? Samo ja idem sa Lanosom? :icon_biggrin: :toothy12:
2 Horvat: Ovisi kako podesim prijenos. Ovo tu kad smo išli je i moj skut jebeno prevrtavao i prijenos je bio podosta skračen. Doslovno 5 min prije smo Fic i ja preštelali prijenos i stali na crtu. Ako produljim onda oče oko 95 uloviti bez ikakvih problema no tu stane. Ako skratim onda lovim oko 80ak km/h. Dakle, imam materijala za igranje.
--- Kraj citata ---
Dakle tu smo negdje :toothy3:
Makar ja sam danas imao preko 100 po GPS-u al nije bilo vjetra uopće. Ni u jednom ni u drugom smjeru :dontknow:
Giz:
2 Dottore: NHF ali taj tvoj Leon protiv moje kantice ima šanse možda samo prvih par metara. ;)
GTi 2.0 200 padaju ko kokice, sa Edition30 se moram malo pomučiti ali padaju i oni.
Auto vozi mrtvo hladno 6.5 do 100. :)
2 Horvat: Ja nema šanse da pređem 95 jer mi prijenos to ne dozvoljava. Imam AC getribu i samo 18% produljenje sekundara. Skut ima snage za više no jednostavno nema prijenosa dovoljno.
2TDottore:
nek sam on vozi 6.5 do 100.....al samo kolko dugo bu tak vozil toe pitanje.....moral bus cisternu vuc za sobom u najmanju ruku a bome i sleper sa rezervnim djelovima.... :laughing11:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 19:08:32 ---2 Dottore: NHF ali taj tvoj Leon protiv moje kantice ima šanse možda samo prvih par metara. ;)
GTi 2.0 200 padaju ko kokice, sa Edition30 se moram malo pomučiti ali padaju i oni.
Auto vozi mrtvo hladno 6.5 do 100. :)
2 Horvat: Ja nema šanse da pređem 95 jer mi prijenos to ne dozvoljava. Imam AC getribu i samo 18% produljenje sekundara. Skut ima snage za više no jednostavno nema prijenosa dovoljno.
--- Kraj citata ---
Ja pak nemrem razvrtit getribu :toothy12:
Na serijski Aeroxov sekundar, tu je BGM primar 25% :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju