Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Jedan mali race.

<< < (10/10)

Mislav46:

--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2009, 17:46:29 ---ja neznam jesam li ja gluh ili decko koji vozi srku krenuo je sa manje od pol gasa.....a ko zna kak se cuje srka172 sa jollyjem zna o cem pricam tak da ova prica da tgb tolko ostavi srku na startu malo ne drzi vodu iz ceg dolazimo do zakljucka da ste dobro namjestili video svaka cast.....bwaahhahahahaa......

--- Kraj citata ---

slazem se da tgb ide odlicno ali da kida sr 172 u startu je smijesno, meni se cini da je i prije krenuo ili je pola gasa na startu nevazno vidi se da ga stize a kasnije i prestize  :)

Drnda:
tgb ima ultra kratku getribu, hvata u roku odmah kuplung i ne cudi me sto ide ovako u startu.. pa serijala skoro na zadnji ide u startu... glavno je da ima dobro pogodjene opruge i rijetko tko ga opere u startu.. mene sa tgbom nitko od 50/70 nije imao u startu, a serijala

Giz:

--- Citat: Mislav46 - 25 Prosinac, 2009, 21:20:27 ---slazem se da tgb ide odlicno ali da kida sr 172 u startu je smijesno, meni se cini da je i prije krenuo ili je pola gasa na startu nevazno vidi se da ga stize a kasnije i prestize  :)

--- Kraj citata ---

Caka je samo u oprugama kvačila koje su podešene na SRki malo niže i jednostavno se ne može navrtiti i krenuti kako spada dok moj TGBac je podešen do bola.
Ipak sam ja velika picajzla...   :laughing7:

walkay:

--- Citat: Giz - 26 Prosinac, 2009, 11:13:11 ---Caka je samo u oprugama kvačila koje su podešene na SRki malo niže i jednostavno se ne može navrtiti i krenuti kako spada dok moj TGBac je podešen do bola.
Ipak sam ja velika picajzla...   :laughing7:

--- Kraj citata ---

Neko mora biti od nas!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju