Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Jedan mali race.
2TDottore:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 18:49:41 ---Daleko od toga da TGB ne ide. Probao sam ja sa par "nakitanih đubradi" pa me nijedan nije skinuo. Ovaj stage6 stvarno ima podosta snage. :notworthy:
--- Kraj citata ---
os okusat srecu sa jednim serijskim vxr-om.....bwahahahahahaa.......
Giz:
Naravno. Ništa me ne košta... :icon_biggrin:
2TDottore:
salim se.....nevolim se ja utrkivat po ravnom....to nije špica...... :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 18:49:41 ---Tako je dhorvat. Pa jasno se vidi da poslije 60ak SRka PROLETI pored mene. :D
Daleko od toga da TGB ne ide. Probao sam ja sa par "nakitanih đubradi" pa me nijedan nije skinuo. Ovaj stage6 stvarno ima podosta snage. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Kolko GPS-a natučeš? Mislim ono, da stisneš fol gas na 40 i držiš ga 30 sekundi. Kolko bi cca natuko? :dontknow:
Giz:
Očemo po zavojima? Samo ja idem sa Lanosom? :icon_biggrin: :toothy12:
2 Horvat: Ovisi kako podesim prijenos. Ovo tu kad smo išli je i moj skut jebeno prevrtavao i prijenos je bio podosta skračen. Doslovno 5 min prije smo Fic i ja preštelali prijenos i stali na crtu. Ako produljim onda oče oko 95 uloviti bez ikakvih problema no tu stane. Ako skratim onda lovim oko 80ak km/h. Dakle, imam materijala za igranje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju