Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Jedan mali race.
Giz:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2009, 19:10:45 ---nek sam on vozi 6.5 do 100.....al samo kolko dugo bu tak vozil toe pitanje.....moral bus cisternu vuc za sobom u najmanju ruku a bome i sleper sa rezervnim djelovima.... :laughing11:
--- Kraj citata ---
Ma to nikako nije auto za svaki dan. Prosjek kvarova je barem 2x tjedno. Za izluditi....
No zato se vozi samo preko vikenda i onda ga se gazi do bola. Za to je napravljen, tako če i umrijeti. :toothy12:
2 horvat: Uff da je meni takav prijenos... To bi bilo mrak. Iako, realno, putna mi je 80 i to mi je sasvim dosta. Za preko bi si ipak uzeo kakav supermoto što mi i je u planu ako prodam TGBa.
2TDottore:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 19:50:03 ---Ma to nikako nije auto za svaki dan. Prosjek kvarova je barem 2x tjedno. Za izluditi....
No zato se vozi samo preko vikenda i onda ga se gazi do bola. Za to je napravljen, tako če i umrijeti. :toothy12:
--- Kraj citata ---
istina.....al kad si ono vozio fica i mene auto stvarno lijepo puni do 150 a vjerojatno i dalje al nije bilo vise ceste......sve u svemu fora igracka al samo za vikend i to do ducana i nazad.....sve preko toga je rizicno..... ;D
dhorvat:
--- Citat: Giz - 26 Listopad, 2009, 19:50:03 ---Ma to nikako nije auto za svaki dan. Prosjek kvarova je barem 2x tjedno. Za izluditi....
2 horvat: Uff da je meni takav prijenos... To bi bilo mrak. Iako, realno, putna mi je 80 i to mi je sasvim dosta. Za preko bi si ipak uzeo kakav supermoto što mi i je u planu ako prodam TGBa.
--- Kraj citata ---
Fora je u tome kaj meni Rox služi za apsolutno sve. Za vozikanje, za ganjanje, za duge relacije i za gušt. I zato ga nedam nikome :frajer:
Jedino po kiši je banana :binkybaby:
ProDriverGT(TGB):
Giz koje ti je vrijeme 0-80 sa skutačem?I snimi video ubrzanja
Giz:
Nemam pojma. Skut je pripremljen za zimsko san tako da neče biti videa do proljeća.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju