ako sam te dobro shvatio ti želiš zatvoriti rupu koja nastane kada far izvadiš, tj malo to oblikovati...
e sada, to ti je 100% nemoguće izvesti KVALITETNO a da nemoraš ponovno bojati i lakirati masku....
zašto je to tako? zato što da bi tu rupu zatvorio moraš koristiti polyester kit, tj. smolu i vlakna... inače ja sam taj kit plaćao oko 40kn bude jedno 2dl smole i jedno 40x40cm mrežice tj. vlakna... prije samog početka potrebno ti je malo pošmirglati masku sa unutarnje strane, čisto da se skine prašine i kojekakve masnoće, a i da kit bolje uhvati, onda nanosiš smolu i na to mrežicu, naravno to sve ide sa unuternje strane maske, da si olakšaš posao tj da ti se smola ne slijeva po prednjem dijelu mske možeš sa ljepljivom folijom ili nečim sličnim zatvoriti masku s prednje strane... poslje ( za nekih 30min ) skineš tu foliju i imaš zatvorenu masku, tj taj dio di je trebao biti far i to ti je napola gotovo jer si napravio grublji dio posla... zadim ideš recimo rezanje ako hoćeš neke rupe za svijetla ili nešto estetski napravit, kad to napraviš navučeš git i pobrusiš taj dio moraš odraditi jako kvalitetno jer poslje toga ide filer i boja, naravno lak ako želiš...
mislim da imaš nešto slično u mom projektu, čak mi se čini i da sam opisao ali nisam siguran, ugl projekt je: pia speedy
i da sviđe mi se to što radiš
puno sreće