Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko SP180,problem trokiranje
J.U.R.C.A:
meni tu smrdi ili na semeringe radilice ili na fergazer!
CoK:
--- Citat: J.U.R.C.A - 21 Listopad, 2009, 01:41:58 ---meni tu smrdi ili na semeringe radilice ili na fergazer!
--- Kraj citata ---
Semerinzi su bili kupljeni u lagerosu pa je bilo sumnje i na njih...kupljeni su originalni plavi sa crvenim unutrasnjim rubom...
Zasto fergazer? Dali imaju kakvu boljku oni ili nesto? Jeli moguce da odj*bu lamelice tako brzo iako nisu otvorene i izgledaju u redu...
CoK:
Jasno mi je da je tesko ovako nagađat,kazem zbilja sam probao x toga i nista se nije pokazalo uspjesnim...uzet cu u obzir svaki prijedlog i provjerit ga,nemam kaj drugo
gokiSP:
kad ste vec stavljali sve novo trebali ste stvavit smete corteco viton al dobro nema veze..ugl. je nekako sumnjam da je do semeringa jer po meni bi se prije gusio da su semerinzi nego sto bi trokirao...probajte sa drugim karbom
CoK:
--- Citat: gokiSP - 21 Listopad, 2009, 01:50:08 ---kad ste vec stavljali sve novo trebali ste stvavit smete corteco viton al dobro nema veze..ugl. je nekako sumnjam da je do semeringa jer po meni bi se prije gusio da su semerinzi nego sto bi trokirao...probajte sa drugim karbom
--- Kraj citata ---
molim te prevedi...probat cu karb mada ne shvacam zas bi vrisnuo odjednom kad je bilo sve u redu 10 min prije toga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju