Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc oko SP180,problem trokiranje

<< < (2/8) > >>

gokiSP:
lako moguce da ste ujebali struju sa tom bobinom od automatika  :toothy12: mozda masa gubi kontakt na bobini ili bloku..meni je recimo bilo kad je masa slabo imala kontakt da je trokiro..makar ako masa nema nikakav kontakt onda se gasi..

CoK:
trokirao je i prije ovo g#vn% od bobine je bila alternativa...a sta se moze s*ebat osim bobine i cdi-a? cdi je isproban novi novcati i druga bobina...doduse jedino jos sa novom bobinom nisa isprobao jer je nemam,moguce da su ove isto sjebane...a vec sam imao prilike vidjet sp-a kako fino vozi na bobinu od matika  :frajer:
Masu ima samo jednu i to sa rame na dekl,probao sam povuc zicu izravno  na blok sa rame i isti k... kad si vec spomenuo gasenje,moram ga drzat na gasu jer se gasi na leru uz to trokiranje. Kazem sto god procitam probat cu ponovno jer ovo vise nije normalno

doc-sr150:
goki jel bi vozio sp sa bobinom od sr-a???negdje sam pročito ako se nevaram da su iste... :icon_scratch:

gumy:
ja vozim s bobinom od sr150 i iste su

doc-sr150:

--- Citat: gumy - 21 Listopad, 2009, 01:09:14 ---ja vozim s bobinom od sr150 i iste su

--- Kraj citata ---
ok tnx. bumo probali... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju