Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc oko SP180,problem trokiranje

<< < (4/8) > >>

gokiSP:
pardon htio sam napisati smeđi corteco viton semerinzi..pokazali su se kao najbolji..

ako se odjednom dogodilo onda mozda i nije karb makar jbg to je cvaja i nikad neznas kad ce joj doc zuta minuta.. :icon_biggrin:..

ajmo ovako...nakon sto ste verglali bez lulice jel nakon toga vozio normalno pa onda poceo trokirat ili nakon toga cijelo vrijeme trokira?

CoK:
nakon toga je poceo trokirat

gokiSP:
jeste kojim slucajem probali bez filtera? ok vrlo vjerovatno da ce se gusit pri vecem gasu ali na nekim manjim okretajima bi trebao ok radit.. jeste rastavili filter? nekako sumnjam da se mozda spuzva natopila dok ste verglali u prazno

CoK:
Jesam probao sam i bez filtera. Posto trokira bas kao da ima previse goriva te sam sve kombinacije probao,i bez filtera i saotvorenom skroz smjesom i sa zatvorenom...desilo mi se jednom da je primio gas kada sam skinuo crijevo od vakuma sa karba,mozda dva tri puta kasnije ponovno isto

gokiSP:
i bez filtera isto trokira ko i sa? hmmm ponestalo mi je ideja  :toothy11: sve vise sumnjam na struju ako nema promjene sa i bez filtera..uzmi od doc-a bobinu pa probaj s njom.. :dontknow: ja bi vam rado posudio komplet struju da probate al jebiga malo smo daleko..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju