Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko SP180,problem trokiranje
CoK:
Idem danas odsepat do sp-a i malo to raskapat,dosadno mi je u kuci...slomljen kuk otezava stvari uistinu :sad1:
Bit cete izvjesteni o svemu pa...
typhoon nazor:
trokiranje na sp 180 jer uzrok struje tj. kompletnog rotora to moras promjenit drugo ti nema sta bit osim karburatatora ali to je rjetko osim ako ti se nije iskrivila igla na njemu...meni je prijatelj ima isti problem orginal struja od sp ali trokira,,,promjenia je struju(stavia od hexagona 150 2t) motor sada ide ali nije toliko brz ide 130 i to je to ali ne stuca...minjali smo sve dok nismo otkirli problem...
CoK:
--- Citat: typhoon nazor - 22 Listopad, 2009, 15:58:22 ---trokiranje na sp 180 jer uzrok struje tj. kompletnog rotora to moras promjenit drugo ti nema sta bit osim karburatatora ali to je rjetko osim ako ti se nije iskrivila igla na njemu...meni je prijatelj ima isti problem orginal struja od sp ali trokira,,,promjenia je struju(stavia od hexagona 150 2t) motor sada ide ali nije toliko brz ide 130 i to je to ali ne stuca...minjali smo sve dok nismo otkirli problem...
--- Kraj citata ---
Ne vrti u rikija? :laughing7: namotaji su mijenjani isto kao CDI,danas sam malo serafio i mislim da me zajebava gorivo jer na svjecici ostaje samo ulje i karter je suh...slavina mozda,neznam dok ne nabavim drugu ova je neispravna...treba nova pa cu pocet od nje. Prvo paljenje i rad od 15 sec savrseno i onda stara prica
CoK:
Decki problem rijesen :binkybaby:
Glavni uzrok neispravna slavina goriva,malo je pustala benzin malo ne. Hvala na savjetima :notworthy:
Moze lock
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju