Da napisen i ja nesto o projektu...
Ukratko do sad san vozija vxr-a 04.god. sa masinon 250ccm Quaser, kako se pojavija na trzistu tzv. Kubler kit ja san opet odlucija malo kemijati, kupija san masinu od vxr-a, narucen je Kubler kit iz njemacke kad ce doci neznan i nezuri mi se sezona je tek zavrsila, ostale djelove tipa Malossi bregasta, ventili federi, varijomat, torq, remen, primar, sekundar i cdi po to cu se zaletiti do Italije, karburator 34 i auspuh tipa deako ili Serdarevic necu ugradivati, od ovjesa takoder nista ima san F36 vilice i nije to za svaki dan drljati po cesti... Morat cu se pobrinuti oko hladnjaka veci bi mi dobro dosa ipak se radi o gus cilindru... To bi bilo za sad ukratko
FXR-a san kupija na nevideno, mislija san ga prodati u djelove ali kad san cuja kako radi odlucija san ga zadrzati i pomalo koliko se bude dalo restaurirati, tribaju druge plastike, auspuh, filter felge urediti...Neke djelove san vec nabavija, neke cu kupiti takoder u Italij malossi varijomat, torq, remen i bitubo ili RS24 amortizer to bi bilo to od trkacih
djelova. Dok radi ovako lipo ko sto sad radi necu nista dr#at% mozda jednog dana ali to je za sada daleka buducnost