Stiga mi je RS24 jbg. ima san povoljno i RS24/10 za cca. 3tkn ali kud kod okrenen ovaj me dosta jeftinije ispa tako da san se odlucija usporedivati ih je ludost
Iman 1000 problema ja iman radilicu BGM 55mm i klipnjacu duzu serijala je 105mm moja je 110mm ajme lud san triban u utorak ici do Čavića moga tokara da mi sredi
uredi iz sarafa za glavu od auta napravi nove sarafe ovi su mi kratki ova radilica traži karburator 30+ moj je 28 sto ce tu biti kako ce se ponasati NEZNAN pomalo san vec lud neman vrimena jos me neocekivani problemi jebu jos trazi veci usis tipa od RS125 a to mi nije ni na kraj pameti poceja san sve slagati ka FXR malo zivlji nego serijala nakraju ce biti FXR za k**ra*
kud ovaj projekt vodi
jednostavno nista nemoze biti normalno kad se nade u mojoj garazi
VXR-a kad vidin rama u jednom kantunu masina na stolu KUBLER na polici vilice pod stolon sere mi se sunce pici ja vozin od ujca Neosa zutoga od City EX sto da vam recen nego pun mi je k**ra* skutera zatuka san novaca i novaca neznan da li je iko vise od mene i Brokena ima djelova tipa Malossi ili Polini odlucija san se na posljednju postaju Austriju i KTM-a pa kud puklo slozit cu kramu od FXR-a djelove tzv. tuning cu ostaviti za bolja vrimena
Mislin da je moje vrime proslo slaganja skutera