Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: teretana  (Posjeta: 13861 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Fujita

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Odg: teretana
« Odgovori #40 : 18 Listopad, 2009, 20:51:12 »
da ne citiram sve.

apsolutno se vidi da si završio višu trenersku smjer fitness i da ovakve stvari pričaš rekreativcima koji to puše.
drugo vidi se i da nisi nikad ništa ozbiljno trenirao a kamo li imao ikakvih uspjeha na državnoj razini.
nego si se napucao kojekakvim sranjima pa onda kenjaš o prehrani.
Dovoljno znam o treningu da znam da se ne svodi trening na ovo što ti govoriš.
o fizičkoj pripremi sportaša nemaš pojma i vidi se da nebi mogao mi parirati u osnovnim vježbama.
i da ako treniraš u teretani NISI sportaš.
I ja sam radio u teretani pa sam odustao jer tamo dolaze polumrtvi ljudi i očekuju rezultate a nebi se ni pošteno oznojili.
od 400 vježbaća bilo ih je 5 koji su normalno trenirali.

Po ovome svemu što si napisao bi Pešalov trebao imati 150 kila,a imao sam prlike gledati njegov trening

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 18 Listopad, 2009, 21:44:50 »
da ne citiram sve.

apsolutno se vidi da si završio višu trenersku smjer fitness i da ovakve stvari pričaš rekreativcima koji to puše.
drugo vidi se i da nisi nikad ništa ozbiljno trenirao a kamo li imao ikakvih uspjeha na državnoj razini.
nego si se napucao kojekakvim sranjima pa onda kenjaš o prehrani.
Dovoljno znam o treningu da znam da se ne svodi trening na ovo što ti govoriš.
o fizičkoj pripremi sportaša nemaš pojma i vidi se da nebi mogao mi parirati u osnovnim vježbama.
i da ako treniraš u teretani NISI sportaš.
I ja sam radio u teretani pa sam odustao jer tamo dolaze polumrtvi ljudi i očekuju rezultate a nebi se ni pošteno oznojili.
od 400 vježbaća bilo ih je 5 koji su normalno trenirali.

Po ovome svemu što si napisao bi Pešalov trebao imati 150 kila,a imao sam prlike gledati njegov trening

sine isusov   :angry7:

vidi se da nije nikad ništa ozbiljno trenira  :toothy12: :toothy12: momak je ovih dana na pripremama i igra za reprezentaciju.... neću dalje.

Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #42 : 18 Listopad, 2009, 21:45:36 »
ispričavam se,
nemam namjeru se svaditi, neka svako radi kako misli da mu je najbolje

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #43 : 18 Listopad, 2009, 21:49:37 »

ogovorio sam prije nego sam vidio tvoj post.
i nemam namjeru se svaditi.
mislim da ionako vono dalje nema smisla

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #44 : 18 Listopad, 2009, 22:52:16 »
ja mislin da ti nemas dovoljno znanja i argumenata da mi se suprostavis i da si zato proba skrenit temu :).. a i kako ces se suprostavit necem sta nas uce na FAKULTETU ka osnovu osnove... dok zivotna skola ostaje kratka za velik broj informacija :)

teretana je NEIZOSTAVNA za vrhunskog sportaša, i tebi je pojmovnik izmisan totalno :)

P.S. pogadjas ko vidoviti milan...

sve to sta si reka samo u drugoj krajnosti  :icon_biggrin:

P.P.S. viša trenerska je 0 bodova.. plati pa se rugaj... kineziologija, usmjerenje KONDICIJSKI TRENING..

e milane milane

« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 22:55:23 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #45 : 18 Listopad, 2009, 23:15:51 »
ne nego samo mi se neda svaditi jer to nevodi ničemu.
i to je to.
poziv za trening još uvijek traje.
budući da ćeš biti kondicioni trener možeš mi popraviti tehniku trzaja i nabačaja.

Offline MM

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: SYM 50
« Odgovori #46 : 18 Listopad, 2009, 23:25:38 »
ja se slažen sa Fujita

Nikone malo si previše umišljen i bubaš pi*darije...momak ima iskustva i zna šta govori  :icon_thumright:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
« Odgovori #47 : 18 Listopad, 2009, 23:29:13 »
fala ti  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 23:32:34 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline MM

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #48 : 18 Listopad, 2009, 23:29:56 »

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #49 : 18 Listopad, 2009, 23:32:47 »
dodji sutra u 11 :D
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline MM

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #50 : 18 Listopad, 2009, 23:35:04 »

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #51 : 18 Listopad, 2009, 23:46:30 »
neboj se nista nema kontakta na treningu  :icon_biggrin:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline MM

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #52 : 18 Listopad, 2009, 23:47:51 »
neboj se nista nema kontakta na treningu  :icon_biggrin:
ko i ova 4 dana  ;D

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #53 : 19 Listopad, 2009, 01:07:14 »
cekaj vi se tu prepirete, odite lijepo na teretana forum i citajte, tamo bar ima stiva za citat...ima tamo dosta ljudi koji bi svjim znanjem o anatomiji i ljudskom tijelu zavrsili medicinu samo tako, poglavito natjecatelji. Pa nadite od nih postove i copy paste ovdje pa neka svatko potkrijepi svoju teoriju... Samo cu napomenut da imam jednog poznanika koji je aktivni natjecatelj u bb-u na drzavnoj i medunarodnoj razini, i decko studira matematiku iiz to  ide na medicinu slusat predavanja o anatomiji, hormonima... nije bilder bit samo tako za uspijeh treba jaako puno znanja.
4t

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #54 : 19 Listopad, 2009, 08:54:38 »
ja nisam govorio o bodybuildingu, nego o drukčijem tipu treninga.
kako postoje vježbe snage,explozivnosti, izomterične vježbe itd..
tako može se i napraviti jak trening srednjim ili laganim težinama s povečanimi intenzitetom.
to što valjda ima ljudi koji to nerade i misle odmah da to ne postoji neka se raspitaju kod kolega
jer ja zasigurno to nisam sam izmislio.
u pravilu se sastoji trening od trzaja i nabačaja(predvježbi za iste), prednjeg,zadnjeg i hoki čučnja.
te između serija "odmor" trbušjaci, leđnjaci. te napredna varijanta još uključuje zgibove na vratilu,
dipseve i military press.

I da ja ne doskačem sebi u usta nemam namjeru više tu šta komentirati

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #55 : 19 Listopad, 2009, 09:42:21 »
Odlicna tema!
Opcenito znanje kod nas o vjezbama ,treniranju i bb je toliko malo koliko Ameri znaju o Hrvatskoj! Zelim vam svima predloziti da se vise bazirate na nekim savjetima i osobnom iskustvu ,jer bi ova tema mogla biti jako korisna i zanimljiva.

E sada jedno pitanje za one iskusne : Vjerojatno znate utjecaj doba dana i spavanja na vjezbe i masu ,pa me znanima dali je bolje vjezbati ujutro ili navecer ,molim da se uzme u obzir sve parametre koji utjecu!

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #56 : 19 Listopad, 2009, 11:35:51 »
cekaj vi se tu prepirete, odite lijepo na teretana forum i citajte, tamo bar ima stiva za citat...ima tamo dosta ljudi koji bi svjim znanjem o anatomiji i ljudskom tijelu zavrsili medicinu samo tako, poglavito natjecatelji. Pa nadite od nih postove i copy paste ovdje pa neka svatko potkrijepi svoju teoriju... Samo cu napomenut da imam jednog poznanika koji je aktivni natjecatelj u bb-u na drzavnoj i medunarodnoj razini, i decko studira matematiku iiz to  ide na medicinu slusat predavanja o anatomiji, hormonima... nije bilder bit samo tako za uspijeh treba jaako puno znanja.

netriban ja potkrepljivat nesto s tudjim postovima, jer sve sta san napisa postoji u nastavnoj literaturi kinezioloskog fakulteta... ako si bas zainteresiran za doticno mogu ti napisat detaljnije di ces nac osnove tj. predznanje potrebno za vjezbanje... pod to ne mislim na tehniku vjezbanja vec na antropoloske osobine i sposobnosti  ...

P.S.
body building profesionalni je drugi sustav treninga, ja san samo oboria teoriju fujite da se cucnjevima gubi masno tkivo....
po toj logici niko nebi bia debel, osim toga sa teretana majstor se svea da nevoli teretanu i da tamo idu mrtvi ljudi  :laughing7:

Odlicna tema!
Opcenito znanje kod nas o vjezbama ,treniranju i bb je toliko malo koliko Ameri znaju o Hrvatskoj! Zelim vam svima predloziti da se vise bazirate na nekim savjetima i osobnom iskustvu ,jer bi ova tema mogla biti jako korisna i zanimljiva.

E sada jedno pitanje za one iskusne : Vjerojatno znate utjecaj doba dana i spavanja na vjezbe i masu ,pa me znanima dali je bolje vjezbati ujutro ili navecer ,molim da se uzme u obzir sve parametre koji utjecu!

po Dr.sc. Slavku Trninicu tijelo je najspremnije za vjezbanje u 6 popodne, al o tome cu ti napisat nesto opsirnije sutra kad popricam s njim jer i mene zanima to zbog seminarskog rada
« Zadnja izmjena: 19 Listopad, 2009, 11:49:29 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #57 : 19 Listopad, 2009, 13:19:38 »
Ti i dalje pričaš gluposti.Ja sve šta sam naučio sam od prof. Marića.
A potpuno mi je sad jasno kako čučnjeve radiš(tj da ih neradiš.)
osim toga ja nisam rekao da se čučnjevim tope masti.ja isključivo govorim kako ja radim trening,
ne citiram nikoga tko tvrdi nešta.
Nego i dalje tvrdim da ću sa 80 kila opterećenja 5X10 potrošiti više kalorija od bilo kojeg
rekreativca koji vozi sat vremena bicikl.

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #58 : 19 Listopad, 2009, 13:23:52 »
po Dr.sc. Slavku Trninicu tijelo je najspremnije za vjezbanje u 6 popodne, al o tome cu ti napisat nesto opsirnije sutra kad popricam s njim jer i mene zanima to zbog seminarskog rada
Slazem se sa tim ,navecer razina hormona opada ,ali zato tijelo najvise "pamti" vjezbu i pozitivno utjece mali vremenski razmak do spavanja, jer se upravo tada dogadja proces razvoja.
Podnevni sati su odlicni jer je razina hormona dobra  ,ako postoji i podnevno spavanje koristimo i benefit isti kao da radimo vecernju vjezbu.

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #59 : 19 Listopad, 2009, 13:33:05 »
Ti i dalje pričaš gluposti.Ja sve šta sam naučio sam od prof. Marića.
A potpuno mi je sad jasno kako čučnjeve radiš(tj da ih neradiš.)
osim toga ja nisam rekao da se čučnjevim tope masti.ja isključivo govorim kako ja radim trening,
ne citiram nikoga tko tvrdi nešta.
Nego i dalje tvrdim da ću sa 80 kila opterećenja 5X10 potrošiti više kalorija od bilo kojeg
rekreativca koji vozi sat vremena bicikl.

Ok i koji je cilj i ucinak tvoje vjezbe? Takvim treningom dobivas misicnu masu ,trenutnu snagu ,a izdrzljivost ti je ravna nuli . To je klasican BB i sve se radi u malim serijama sa velikim tezinama. Takvim vjezbama neces salo i mast istopiti niti imati izdrzljivost.