Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
SlowRider:
Ja imam getribu od 11% i dobio sam mozda 5km/h vise, remen dolazi do iste razine i okretaji su isti ili malo veci kao i prije produljenja (stavljen je i malo jaci spuh).
Ili sam ja uvijek realan, ili nesto ne stima, ili drugi pretjeruju.
a dhorvat ima 25% ako se ne varam produljenje, i sigurno nema top speed od 145km/h, nego se vrti oko 100km/h.
gokiSP:
stvar je u tome da sam ja imao setup kakav sam imao i izvlacio sam max iz masine tako da se vrtio nenormalno i sa serijskom getribom nije imao krajnju jer ja s njom dosao jako brzo do te neke brzine od nekih 100 di je poceo prevrtavat..a kad sam stavio 22% primar to se popravilo i skuter je imao puno bolje ubrzanje bez prevrtavanja i puno linearnije je nabirao brzinu sto je rezultiralo vecom krajnjom..
gumy:
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 14:06:09 ---Ja imam getribu od 11% i dobio sam mozda 5km/h vise, remen dolazi do iste razine i okretaji su isti ili malo veci kao i prije produljenja (stavljen je i malo jaci spuh).
a dhorvat ima 25% ako se ne varam produljenje, i sigurno nema top speed od 145km/h, nego se vrti oko 100km/h.
--- Kraj citata ---
istina, i meni je s malossi primarom 15% dobio možda ni 10kmh krajnje
pitaNS:
ja sam sa primarom 22% produženje na Malossi Sportu dobio oko 10kmh krajnje....ali sam popušio na startu dosta...jednostavno nisam mogao ušteleati start da ispucava nikako...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 14:06:09 ---Ja imam getribu od 11% i dobio sam mozda 5km/h vise, remen dolazi do iste razine i okretaji su isti ili malo veci kao i prije produljenja
--- Kraj citata ---
Moram priznati da me cudi rezultat. Ako je variabilni prijenos u istom omjeru, okretaji isti (ili veci - ali cudi me da bi dulja getriba dopustala vece oretaje, mozda iste, ali zasto vece - vjerojatno je u igri drugi faktor - vjetar, manje vlage, temperatura i sl) onda je povecanje brzine trebalo biti tocno onoliko koliko je getriba dulja.
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 14:06:09 ---a dhorvat ima 25% ako se ne varam produljenje, i sigurno nema top speed od 145km/h, nego se vrti oko 100km/h.
--- Kraj citata ---
Tu je definitivno u igri nedostatak snage i remen sigurno ne dodje do pozicije gdje je sa serijskom getribom.
Ili dolazi, ali to znaci da serijska getriba dopusta max cca. 80 km/h
--- Citat: pitaNS - 20 Listopad, 2009, 17:04:16 ---ja sam sa primarom 22% produženje na Malossi Sportu dobio oko 10kmh krajnje....ali sam popušio na startu dosta...jednostavno nisam mogao ušteleati start da ispucava nikako...
--- Kraj citata ---
Vidi se iz brojki koje si naveo da je to malo predugacko za snagu koju razvija tvoj skuter.
Ako si dobio 10 km/h, onda je za tebe produljenje od nekih 10tak %
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju