Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
giannelli:
--- Citat: gokiSP - 21 Listopad, 2009, 21:57:54 ---da stavis samo od starog runnera brembo celjusti bolje ce kocit..
--- Kraj citata ---
na aprilij imam te kocnice, sa ovim zamjenskim ferodo plocicama odlicno koci. kad se zagriju kocnice i gume svako klizanje i naglo kocenje je kontrolirano. aprilij jedino fali malo vec diska naprijed i po meni nema onda potrebe za uope jacim kocnicama za skuter.
Rossi:
eh ovako imam sad jos pitanja ...nesto gledam i citam po forumu ....ako uzmem metrakit sp2 ....gdje cu ja kad mi bude npr trebo klip i karike nove da nadjem za njega ??? nisma nigdje vidio da se prodaju ?? a neznam jel pasu od drugog kita kojeg ??
2...Radi problema nabavke karika i klip rezervnih razmisljam o TPR ...jel ima za nejga rezervnih karika ,klipa ??
3.Koja je razlika izmedju due+ i tpr ?? jel bas sad razlika velika ili ?? jer nesto razmisljam i o due+ jer svi ga hvale i koliko sam cito po forumu nebi bio problem za njega nabavit klip i karike rezervne ....ajde uglavnom najbitnija mi je razlika ova due + i tpr jel bas velika ili ??
giannelli:
pa tpr je ipak alu, ima vise momenta, cistokrvni midrejs.
gokiSP:
je i due midrace..za oba se daju nabavit klipovi i dodu oko 450-500kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju