Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
luna500rr:
Koliko se poveca krajnja ako se na minarelli ac stavi lc sekundar, naprimjer na mina copy masini u lune bi to bilo oko 23% produzenje, moja s ovim slabasnim setupom ide 70-72, al pere 0-60 vecinu serijala, barem sve protiv kojih sam se trko, ima mrvicu bolje ubrzanje nego serijski F15 :help:
3alfa3:
--- Citat: luna500rr - 20 Listopad, 2009, 17:37:27 ---Koliko se poveca krajnja ako se na minarelli ac stavi lc sekundar, naprimjer na mina copy masini u lune bi to bilo oko 23% produzenje, moja s ovim slabasnim setupom ide 70-72, al pere 0-60 vecinu serijala, barem sve protiv kojih sam se trko, ima mrvicu bolje ubrzanje nego serijski F15 :help:
--- Kraj citata ---
Kristalna kugla mi je na servisu pa cu ti to morati reci neki drugi put ;D
Daj ti radje omejere zubaca, pa cu ti reci tocno koliko ces povecati brzinu (pod uvjetom da ju zavrtis u krajnjoj na isti broj okretaja i da remen bude u istom omjeru)
luna500rr:
Primar - 13 / 47
Sekundar orginal - 12 / 48
Lc sekundar - 14 / 43
Remen ce sigurno izbaciti do kraja, sada razvrtava vec od 55km/h :dontknow:
Nije do remena, u svakoga je na luni tako :drunken_smilie:
Aleks:
Jeli to sad sigurno da pase lc minarelli sekundar na kosooke? I ja bi si to bubnuo. :toothy3:
luna500rr:
--- Citat: Aleks - 20 Listopad, 2009, 18:36:20 ---Jeli to sad sigurno da pase lc minarelli sekundar na kosooke? I ja bi si to bubnuo. :toothy3:
--- Kraj citata ---
Juce terebala doci orginal kosooka getriba, pa bi pokusao nanju upresat lc sekundar, nebih bas na svojoj experimentira, valjda ce sutra doci :dontknow:
Briem da ce ici preko 75, max 80, vidicemo ako uopce to uspijem nabiti :laughing7:
Ako nebude sve isto dimenzijski, tj, nebude pasalo, pokusat cu nesto iskombinirat s tokarom :dontknow:
Prema slikama bi trebala pasat, ako usije napravit cu faq pa ces znati i viditi, ako uspijem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju