Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
DvdAerox:
--- Citat: gokiSP - 20 Listopad, 2009, 12:07:55 ---kolko posto? nije mi jasno kako ti serijala ima bolji start sa produzenim prijenosom :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
21% bi trebalo bit, ima samo jedan primarni od malossija za roxa, ma ide ko mutav, ali jedno kvacilo mi je oslo, tolko se potrosilo da mi je jednu susticu ostrugo i pukla je, tada mi je start bio najbolji, samo sta se znao gasiti hahahahahahaha,
gle ovo je setup, s kojim sam proljece i ljeto vozio, shot, 17.5, mhr OR vario, orig cilindar sa malo prosirenim ispuhom, s6 usis iako sa 17.5 nema funkcija bas, deltu i mhr wingbell sam stavio poslje sta sam kvacilo sj#bo, ko sta sam prije reko, a da i hmr rhq radilica je gore...
stvar je u tome sta je tesko nastelat prijenos, ni meni nije 100% nastelan, ali jbg.
3alfa3:
Ako je serijski minarelli primar 13/52, a Malossi 13/44, onda je to produljenje od 15,38%
DvdAerox:
da, tocno, zabrljo sam vise :)
gokiSP:
pa dobro ne pricamo bas o nekoj serijali..je cilindar serijski al daleko je to od serijale :)
DvdAerox:
--- Citat: gokiSP - 20 Listopad, 2009, 12:32:36 ---pa dobro ne pricamo bas o nekoj serijali..je cilindar serijski al daleko je to od serijale :)
--- Kraj citata ---
i to sta kazes... to je neki midoriginal setup :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju