Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace kitevi?!6.str pitanje??

<< < (7/21) > >>

cameosb:
koliko vidim još u prvom postu si napisai da hoćeš midrace kit i trajnost
ja mislim da si ti davno odlučio već da ćeš stavljat due+

Rossi:

--- Citat: cameosb - 17 Listopad, 2009, 12:05:16 ---koliko vidim još u prvom postu si napisai da hoćeš midrace kit i trajnost
ja mislim da si ti davno odlučio već da ćeš stavljat due+

--- Kraj citata ---
a i nije bas tako ...

Antares:

--- Citat: Rossi - 17 Listopad, 2009, 00:35:55 --- jer na runneru ima onaj mutavi blatobran

--- Kraj citata ---

Meni je trenutno maknut taj dio. Misliš da on stvarno nešto štiti?

3alfa3:

--- Citat: Antares - 17 Listopad, 2009, 13:02:44 ---Meni je trenutno maknut taj dio. Misliš da on stvarno nešto štiti?

--- Kraj citata ---

Stiti.
Osim u slucaju da se vozis po mokrome - onda je ionako sve mokro na skuteru.
Ja ga imam jer cuva prirubnicu airboxa od ostecenja (kamencici, grancice i sve kaj kotac moze uhvatit i okrenut), a i sami karb ostane dulje cist. A i kao matica airboxu sluzi.

Na minarelliu on nema smisla jer nema sto cuvati obzirom da je karb skroz na drugom mjestu

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 13:07:48 ---Stiti.
Osim u slucaju da se vozis po mokrome - onda je ionako sve mokro na skuteru.
Ja ga imam jer cuva prirubnicu airboxa od ostecenja (kamencici, grancice i sve kaj kotac moze uhvatit i okrenut), a i sami karb ostane dulje cist. A i kao matica airboxu sluzi.

Na minarelliu on nema smisla jer nema sto cuvati obzirom da je karb skroz na drugom mjestu

--- Kraj citata ---
da potpis ...jednom sam ga bio skino i proslo je 2-3 dana ...na karbu nema cega nije bilo....kako alfa rece sve sto je kotac ufatio se zalijepilo po karbu ,bloku ,priubnici ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju