Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
cameosb:
koliko vidim još u prvom postu si napisai da hoćeš midrace kit i trajnost
ja mislim da si ti davno odlučio već da ćeš stavljat due+
Rossi:
--- Citat: cameosb - 17 Listopad, 2009, 12:05:16 ---koliko vidim još u prvom postu si napisai da hoćeš midrace kit i trajnost
ja mislim da si ti davno odlučio već da ćeš stavljat due+
--- Kraj citata ---
a i nije bas tako ...
Antares:
--- Citat: Rossi - 17 Listopad, 2009, 00:35:55 --- jer na runneru ima onaj mutavi blatobran
--- Kraj citata ---
Meni je trenutno maknut taj dio. Misliš da on stvarno nešto štiti?
3alfa3:
--- Citat: Antares - 17 Listopad, 2009, 13:02:44 ---Meni je trenutno maknut taj dio. Misliš da on stvarno nešto štiti?
--- Kraj citata ---
Stiti.
Osim u slucaju da se vozis po mokrome - onda je ionako sve mokro na skuteru.
Ja ga imam jer cuva prirubnicu airboxa od ostecenja (kamencici, grancice i sve kaj kotac moze uhvatit i okrenut), a i sami karb ostane dulje cist. A i kao matica airboxu sluzi.
Na minarelliu on nema smisla jer nema sto cuvati obzirom da je karb skroz na drugom mjestu
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 13:07:48 ---Stiti.
Osim u slucaju da se vozis po mokrome - onda je ionako sve mokro na skuteru.
Ja ga imam jer cuva prirubnicu airboxa od ostecenja (kamencici, grancice i sve kaj kotac moze uhvatit i okrenut), a i sami karb ostane dulje cist. A i kao matica airboxu sluzi.
Na minarelliu on nema smisla jer nema sto cuvati obzirom da je karb skroz na drugom mjestu
--- Kraj citata ---
da potpis ...jednom sam ga bio skino i proslo je 2-3 dana ...na karbu nema cega nije bilo....kako alfa rece sve sto je kotac ufatio se zalijepilo po karbu ,bloku ,priubnici ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju