Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
tomof10:
razlika modular i obicne glave ti je da se sa modular bolje hladi i na kraju je jaci nesto sa modular glavom tpr ti ima modular glavu
speed:
--- Citat: Rossi - 17 Listopad, 2009, 00:35:55 ---jel obavezan usis pod 45 ?? jer onda ce mi bit gljivu tesko smjestit jer na runneru ima onaj mutavi blatobran koji stiti da sa gume ne ide blato i to na karb i gljivu i ako sjedi dvoje na rupama kad sam probo pod 45 jednostavno donji dio repa pritisce gljivu od taj baltobran i vremenom bi je poderalo 100% ....to mi je proble nekako...i da jos nesto..znaci sa 21 ti je isto slabo iso a sa 24 extrA??
--- Kraj citata ---
da bila je prevelika razlika
a gle sve se da skemijati,meni isto nije odg kisler distancer za karb pa sa ga preuredio da sve stane kak treba :glasses9:
Po?etnik:
ja bih tu uzeo tpr.. nema veze sto je aluminij, zapravo jos bolje.... pa ako ti bude slab malo ga obradis i nece bit problema... ja sam sa MHR replica i SHOT dobivo due + sa shotom ili sa nardom... taj tpr je jedna karika i modular head, neam iskustva al vjerujem da je odlican....
cameosb:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5543.0
Rossi:
pa ovom Metrakit Sp2 i Due+ iste snage...pa bolje onda due+ uzet gus je ako zacvika moze se radit specijala.....i ispadnu najjaci stage 6 racing i Tpr ....nekako mi to cudno....ja bi reko tpr i sp2 da su najjaci tu ali po ovoj tabeli nisu .....sta vi mislite o ovome ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju