Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kitevi?!6.str pitanje??
Rossi:
eh ovako ljudovi :D koji 21 karb da uzmem vecina mi je rekla PHBG 21 BS ali nigdje da nadjem takvog ....naso sam na sipu ovaj :
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/D02696/Vergaser+DELLORTO+PHBG+21mm.aspx jel to taj BS ili ??
Ima prodaje se jedan u trznici 21 BD kakav je taj BD ???
uglavnom eto koji 21 karb da uzmem po vama za metrakit sp2 i yasuni C16....
2.Koji usis da uzmem Vforce3 by Tassinari ili Malossi onaj red valve kako vec ....
uglavnom odgovara mi da uzmem sve sipu ili Sa ...metrakita nema nasipu pa moram na SA....sad karb na nekoj od te dvije stranice da ima...
Rossi:
ajmo neko jbg ...
R@kija:
--- Citat: Rossi - 18 Listopad, 2009, 19:47:22 ---eh ovako ljudovi :D koji 21 karb da uzmem vecina mi je rekla PHBG 21 BS ali nigdje da nadjem takvog ....naso sam na sipu ovaj :
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/D02696/Vergaser+DELLORTO+PHBG+21mm.aspx jel to taj BS ili ??
Ima prodaje se jedan u trznici 21 BD kakav je taj BD ???
uglavnom eto koji 21 karb da uzmem po vama za metrakit sp2 i yasuni C16....
2.Koji usis da uzmem Vforce3 by Tassinari ili Malossi onaj red valve kako vec ....
uglavnom odgovara mi da uzmem sve sipu ili Sa ...metrakita nema nasipu pa moram na SA....sad karb na nekoj od te dvije stranice da ima...
--- Kraj citata ---
1. razlika izmedu bs i bd ti je mislim u prikljucima onim..
2. uzmi tassinari..imo sam doma novi za mianreli sad je kod neera..jako kvalitetno napravljen..malossijev nisam imo makar mislim da je isto dobar
gumy:
bs i bd je razlika u položaju šarafića za štelanje i ak se ne varam dizna na bd bude 2 broja manja. igla i sve ostalo je isto.
ds verzija ima drugčije priključke.
Rossi:
--- Citat: gumy - 19 Listopad, 2009, 00:02:45 ---bs i bd je razlika u položaju šarafića za štelanje i ak se ne varam dizna na bd bude 2 broja manja. igla i sve ostalo je isto.
ds verzija ima drugčije priključke.
--- Kraj citata ---
u kojem smislu drugcije ?? nema prikljucka za ulje ili sta vec ?? jer ima tu prodaje momak na forumu za dobru cijenu 21 ...pa da ne uzima nov BS ako ovaj BD ima npr samo razliku u veilcini dizne i saraficima za stelanje .......sad me samo zanimaju ovi prikljucci sta snjima ?? znal neko tacno razliku da objasni ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju