Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace kitevi?!6.str pitanje??

<< < (5/21) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: Rossi - 16 Listopad, 2009, 23:12:59 ---yup...samo tise :D da se nezna ovdje u gradu sta je ispod sjedista :D

--- Kraj citata ---
o jbteeee.....
pa i ovako  nas  brises s puta.... a tek sad sta planiras.....   hehehheeeh    aj nek je sa srecom :D:D:D:D

Jel to znaci da ces svoju masinu prodavat? :D koliko si km preso s kitom?

Rossi:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 17 Listopad, 2009, 00:06:54 ---o jbteeee.....
pa i ovako  nas  brises s puta.... a tek sad sta planiras.....   hehehheeeh    aj nek je sa srecom :D:D:D:D

Jel to znaci da ces svoju masinu prodavat? :D koliko si km preso s kitom?

--- Kraj citata ---
a preso sam oko 2000 km nije puno...a necu sve prodavat samo kit,karb,usis i auspuh ...vec sam naso ko ce da kupi :D dobio dobru cijenu sve u kompletu pa nemogu da odbijem :D

Rossi:

--- Citat: gianelli - 16 Listopad, 2009, 23:56:31 ---Nije sp2, nego prorace u njega jos jaci kit sa modular glavom.

--- Kraj citata ---
da da i ja gledam sad u oglasu...kod njega je prorace high end kit ...ipak malo previse za moje ukuse :D barem za sada...nego pitanje u cemu je razlika izmedju modula glave i obicne ...vidim npr stage 6 onaj racing kit ima modular glavu a sp2 ima obicnu a jaci sp2....ne mislim na vizuelni dio razliku nego u prefomansama ?? sta se dobije modular glavom i slicno ??

speed:
ovak,ja sam na naturpijanom cyl imao karb 19 i 24

razlika dan i noc,u ubrzanju,medugasu i svemu,onda sam uzeo novi dell 21 i opet ista prica,s 24 je jednostavno motor kidao,tak da ak oces performanse veci karb s cijelim usisom pod 45 ko ja

Rossi:

--- Citat: speed - 17 Listopad, 2009, 00:30:58 ---ovak,ja sam na naturpijanom cyl imao karb 19 i 24

razlika dan i noc,u ubrzanju,medugasu i svemu,onda sam uzeo novi dell 21 i opet ista prica,s 24 je jednostavno motor kidao,tak da ak oces performanse veci karb s cijelim usisom pod 45 ko ja

--- Kraj citata ---
jel obavezan usis pod 45 ?? jer onda ce mi bit gljivu tesko smjestit jer na runneru ima onaj mutavi blatobran koji stiti da sa gume ne ide blato i to na karb i gljivu i ako sjedi dvoje na rupama kad sam probo pod 45 jednostavno donji dio repa pritisce gljivu od taj baltobran i vremenom bi je poderalo 100% ....to mi je proble nekako...i da jos nesto..znaci sa 21 ti je isto slabo iso a sa 24 extrA??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju