Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 R - zvuk iz prijenosa
ceta:
tako sam i radio, nisam ne direktno po njemu udarao... šta bi drugo moglo bit nije mi jasno...
SF-2:
--- Citat: ceta - 12 Listopad, 2009, 19:58:00 ---tako sam i radio, nisam ne direktno po njemu udarao... šta bi drugo moglo bit nije mi jasno...
--- Kraj citata ---
ako si sve dobro slozio i napravio, nije ni meni jasno, provjeri malo imas li kakvih zapinjanja, jesi sve dobro zasrafio, probaj vozit s otvorenim deklom da vidis cuje li se jace... je li to cviljenje, struganje ili nesto trece?
ceta:
cvilenje na velikim okretajima, na malim kao da je čut zupčanike, ali oni su ko novi, stavio sam i novo ulje, probao i gušče stavit nego šta dođe ali ništa...
SF-2:
--- Citat: ceta - 12 Listopad, 2009, 20:08:27 ---cvilenje na velikim okretajima, na malim kao da je čut zupčanike, ali oni su ko novi, stavio sam i novo ulje, probao i gušče stavit nego šta dođe ali ništa...
--- Kraj citata ---
ne zelim bit tvrdoglav, vjerujem i vidim da znas nesto o mehanici, ali ako se na malim okretajima cuje kao zupcanici, a na visokim cvili... to su klasicni znakovi lezajeva. naravno, moze bit da sam skroz u krivu.
da li se frekvencija cviljenja mijenja ovisno o brzini?
ceta:
od 40 do 50 se pojačava, od 50 na dalje je nepodnošljivo, sa okretajima se povećava, po tome bi trebalo bit samo ležajevi niš drugo, ali sve je novo, jedino da probam opet sve zamjenit, nema druge....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju