Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 R - zvuk iz prijenosa
SF-2:
--- Citat: ceta - 12 Listopad, 2009, 20:18:53 ---od 40 do 50 se pojačava, od 50 na dalje je nepodnošljivo, sa okretajima se povećava, po tome bi trebalo bit samo ležajevi niš drugo, ali sve je novo, jedino da probam opet sve zamjenit, nema druge....
--- Kraj citata ---
upravo tako kako si rekao, ja ostajem kod svog misljenja... ne mogu nista garantirat, eventualno da pricekas drugo misljenje.
ceta:
ok, hvala ti puno....
Brla:
isti problem ja imam, ispod 50 čujem kak se getriba zavrti, a na 50 počinje fućkat i bučit ko da se oće raspast i na 70 se stiša i fućka dalje :icon_biggrin:
b_l_a_c_k:
--- Citat: SF-2 - 09 Listopad, 2009, 20:06:16 ---ovisi sta radis s njim da se osteti, u principu se ne ostecuju, lezaji se sporo trose ali ostecenje samo od sebe je rijetko, osim da ti nesto drugo pukne pa uzrokuje disbalans u radu. tebi je bio ostecen primar, i samim time sto si to otvarao i sto ti se to dogodilo to postaje sumnjivo.
jbg nista ne mos rec napamet dok ne otvoris pa vidis, a ako imas neuobicajene zvukove/vibracije to je znak da je negdje lufta ili ostecenja. ja mislim da je lezaj, sad treba detektirat (cut, slusat) koji tocno i pogledat
edit: ali 90% iza...
--- Kraj citata ---
krivo si napisao...lezaji su jedni od najosjetljivijih elemenata u masinskom sistemu..vrlo lako se mogu ostetiti.
npr pri izbijanju ako se udara po unutrasnjem prstenu, ako udje i najmanji opiljak i sl..
SF-2:
--- Citat: b_l_a_c_k - 13 Listopad, 2009, 21:16:03 ---krivo si napisao...lezaji su jedni od najosjetljivijih elemenata u masinskom sistemu..vrlo lako se mogu ostetiti.
npr pri izbijanju ako se udara po unutrasnjem prstenu, ako udje i najmanji opiljak i sl..
--- Kraj citata ---
ajde procitaj malo sta si zacrvenio i sta si napisao... ajde.
udaranje po unutrasnjem prstenu je ostecenje samo od sebe jel?
nemoj otkrivat toplu vodu, to svi znamo...
edit: a da vidim da u potpisu spominjes skolu, pa ti si jos dite... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju