Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 R - zvuk iz prijenosa
Brla:
aha, a sad me još zanima jel to teško promjenit na piaggiu :icon_biggrin: znam da ga drži jedan osigurač pa jel on izlazi lagano dok se izvadi osigurač ili ga se treba izbijat ??? hvala svima na pomoći :notworthy:
ceta:
bok, imam problem na speedfightu 2, neki čudan zvuk mi proizvodi iza kod prijenosa poslije 50kmh....promijenio sam remen, rolice, sve ležajeve u prijenosu, zupčanici su ko novi, nema znaka da su oštečeni...neznam šta bi to moglo bit...molim pomoć
SF-2:
--- Citat: ceta - 12 Listopad, 2009, 17:55:43 ---bok, imam problem na speedfightu 2, neki čudan zvuk mi proizvodi iza kod prijenosa poslije 50kmh....promijenio sam remen, rolice, sve ležajeve u prijenosu, zupčanici su ko novi, nema znaka da su oštečeni...neznam šta bi to moglo bit...molim pomoć
--- Kraj citata ---
kako si lezajeve stavljao, jesi nabijao po njima, mozda si ostetio lezaj pri ugradnji. to je cest slucaj, dovoljno je da lupis po njemu malo jace i vec si mu poremetio konstrukciju.
ceta:
jesam, ali na dodir kad ih okrećem je sve ok, kako bi ih drukčije stavio??
SF-2:
--- Citat: ceta - 12 Listopad, 2009, 19:38:35 ---jesam, ali na dodir kad ih okrećem je sve ok, kako bi ih drukčije stavio??
--- Kraj citata ---
lezaj se stavlja tako da ne lupas direktno po njemu, nego se stavi neka gedora iste velicine na njega i lupa se po njoj tako da se sila udarca u jednoj mjeri amortizira dok dodje do lezaja... on mora ravnomjerno ulaziti u leziste. mozda zvuci kao filozofija al sve je to bitno. on moze biti jako malo ostecen ali se svejedno cuje.
mozda to vec znas, ali kazem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju