Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (12/32) > >>

gix 200 ccm:
Nikon ti si jedan obicni debil, i to sto si moderator, zaboli me kita. Samo glumis majmuna u svakoj temi, i glumis nekog kulera. Sto se tice kompleksa malog mista: to sto zivim trenutno na peljescu, ne znaci da nisam iz grada. Zivio sam u dubrovniku do prije koju godinu, i navika sam se na debile ko sto si ti. Mozes me banat jebe se meni. A sad idi papat cokolino da imas snage se preseravat po forumu.

Nikon:
opa opa sta je nokog pogodilo u zicu..

tehnicaru jake struje  :icon_biggrin:

mrcina:

--- Citat: gix 200 ccm - 11 Listopad, 2009, 11:38:27 ---Nikon ti si jedan obicni debil, i to sto si moderator, zaboli me kita. Samo glumis majmuna u svakoj temi, i glumis nekog kulera. Sto se tice kompleksa malog mista: to sto zivim trenutno na peljescu, ne znaci da nisam iz grada. Zivio sam u dubrovniku do prije koju godinu, i navika sam se na debile ko sto si ti. Mozes me banat jebe se meni. A sad idi papat cokolino da imas snage se preseravat po forumu.

--- Kraj citata ---

gix skuliraj se malo ovo je sad prevršilo mjeru. mislim da ste se dost tu izvrijeđali i od sad je mir.

ako ne onda bez obzira tko prvi poslije mog posta opet krene dobije bananu.

Hrvoje_40:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 11 Listopad, 2009, 02:46:40 ---ovaj gix je neki lac koji je uletio sa šprehom da on može bolje napisat zakon

šta se policije tiče, ja poštujem svakog policajca, bio on interventna,prometna ili neka druga policija, za mene su oni svi isti, znači prometna ti maše palicom staneš, intervenjak trči prema tebi ti stojiš i čekaš itd itd

Uglavnom šta hoću reć, nisam bio nikad u situaciji da se bojim policije,bježim od njih ili nešto slično, na način na koji oni postupaju samnom se ne obazirem previše, ja sam s njima samo službeno kontaktirao i mislim da sam takvim načinom komunikacije najbolje prošao gdje god sam ih sreo.
Svaki put su mi valjuknuli kaznu kad sam bio kriv, kad nisam samo su provjerili dokumente i aj vozi. Ja valjda nemam simpa izraz lica jer mi nikad ništa nisu oprostili  :laughing6: :laughing6: al valjda hoće, ić ću na facelift  :toothy12: :toothy12:

Uglavnom, ako si ti normalan,nemaš dosje i ne praviš se budala neće te oni previše ni gledat, znam 100x dnevno proć pored policije ali na trećini gasa, 40ak km/h, stopiš se u kolonu i ni ne vide te. A negdje sam pročitao nekom u potpisu da ispod značke nema srca i mogu se složit s tim u potpunosti, jer zbog tvojih fakin 500kn kazne i što ćeš plavca podmitit sa 100kn da ti niš ne piše on neće riskirat svoj posao kao što nebi ni nitko od vas.
Prema tome prestanite bit licemjerni i počnite poštivat zakone, ili bar budite u nekim okvirima  :headbang:

--- Kraj citata ---

bravo  ;D
ja mislim da nitko od nas ne bi riskirao posao za 100 kn

gogo180:
nismo u americi ljudi negovorimo o nekom robijašu koji je pobio desetke ljudi pa bježi na skuteru ????? jbt..  i kako ja znam nećeš bježat na auto cestu pa da te policija ima mjesta srušit itd nego po gradu kroz gužvu gdje policija te nemože na dovoljno siguran naćin uklonit s ceste...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju