Općenito > Propisi
Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj
mrcina:
gledajte to ovako - u gradu vas nebuju naganjali nego vam se došuljalii pridružili u vožnji usporedo sa vama uz rečenicu stani sastrane a ti nemoj i možeš očekivati rušenje. nebu to kao u dubrovniku gdje dvojac bježi policajcu koji ih može skinuti sa beverlija samo kad bi htio, ali vidi da budale nemaju kacige i zaštitne obleke pa je bolje voziti se iza njega dok ne ostanu bez benge.i sad su dečki šerifi i vozaju se pod pratnjom.
Hrvoje_40:
--- Citat: mrcina - 07 Travanj, 2010, 11:11:37 ---gledajte to ovako - u gradu vas nebuju naganjali nego vam se došuljalii pridružili u vožnji usporedo sa vama uz rečenicu stani sastrane a ti nemoj i možeš očekivati rušenje. nebu to kao u dubrovniku gdje dvojac bježi policajcu koji ih može skinuti sa beverlija samo kad bi htio, ali vidi da budale nemaju kacige i zaštitne obleke pa je bolje voziti se iza njega dok ne ostanu bez benge.i sad su dečki šerifi i vozaju se pod pratnjom.
--- Kraj citata ---
pa ja se slažem da treba kazniti nekoga što se vozi bez kacige
ToNYGP1Racing:
Mojeg jednog frenda na derbiju 250 su lovili i srusuli ga jer je bjezao.. Nakon sto je pao policija je pobjegla...
A sta ce? On je kriv sto je bjezo, a murija zato sto ga je srusila.. Dobro se izvuko.. :dontknow:
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 07 Travanj, 2010, 17:34:28 ---Mojeg jednog frenda na derbiju 250 su lovili i srusuli ga jer je bjezao.. Nakon sto je pao policija je pobjegla...
A sta ce? On je kriv sto je bjezo, a murija zato sto ga je srusila.. Dobro se izvuko.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
nemam komentara ;D
SPecial:
A bilo je tog rusenja u Rijeci,ne mene ali je bilo primjera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju