Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (11/32) > >>

Luka 0101:
ja koliko sam skuzio u pravilniku, svako vrijeđanje admina ili moderatora se kaznjava banom... ili??  :toothy3:

Nikon:
ma sta ce mish, ima kompleks malog mista, zasto bi ga bana.. to ti je ko da covika sakom u glavu opalis... s budalama samo nemas posla :)

@ gix koliko kuzin na peljescu nema skole osnovne, jer vidim neznas citat... nisan napisa DA ME SRUSILO, nego da me ISA SRUSIT...

sad bi ti ja vratia na mamu al nesmin jer je protiv duha foruma  :hello:

gokiSP:
i mene su rusili..bilo je to davno  :icon_biggrin: ugl. imao sam 14 ako se ne varam, skuter imao teske rolice i nije se mogao razvrtit a dvojica na motoru uredno sa kacigama, rega i sve ali nisam imao vozacku..i idem ja kroz zavoj i iza mene doleti frajer sa bemburom (motorom) a ja pun gas (40-50km/h) i ok s moje ljeve strane i ljepi se na mene i nista vozim ja tako i izbjegavam njegov bul bar na bemburi al k**ra* na kraju em tolko izgurao u kraj da vise nisam mogao nis osim stat i stanem, on uzme papire i kaze 'prati me' i ja za njim do postaje i tamo on vec napisao papir da je skuter oduzet..kad eto dolazi susjed i poprica malos nadobudnim policajcem i policajac podere papiric i posalje me ca... :icon_biggrin: imam jos iskustva sa rusenjem al nije u redu da sad pisem toliki post.. ;D

zoki_NRG:
meni frenda izgurali s ceste jer nije htio stat...nije imao tablicu, i sta bi mogao murjak mislit...nego da je skuter ili ukraden ili nesto....nije imao papire kod sebe i murjak zvao sluzbu i morao pltit put do policije itd...i pokupit ga s papirima...

ima dobrih murjaka, ali ima i onih koji se malo zesce izivljavaju...sreo sam dosta dobrih murjaka, koji su mi mogli kaznu samo tako zapucat pa nisu...

Iwo SR Tuono:
ovaj gix je neki lac koji je uletio sa šprehom da on može bolje napisat zakon

šta se policije tiče, ja poštujem svakog policajca, bio on interventna,prometna ili neka druga policija, za mene su oni svi isti, znači prometna ti maše palicom staneš, intervenjak trči prema tebi ti stojiš i čekaš itd itd

Uglavnom šta hoću reć, nisam bio nikad u situaciji da se bojim policije,bježim od njih ili nešto slično, na način na koji oni postupaju samnom se ne obazirem previše, ja sam s njima samo službeno kontaktirao i mislim da sam takvim načinom komunikacije najbolje prošao gdje god sam ih sreo.
Svaki put su mi valjuknuli kaznu kad sam bio kriv, kad nisam samo su provjerili dokumente i aj vozi. Ja valjda nemam simpa izraz lica jer mi nikad ništa nisu oprostili  :laughing6: :laughing6: al valjda hoće, ić ću na facelift  :toothy12: :toothy12:

Uglavnom, ako si ti normalan,nemaš dosje i ne praviš se budala neće te oni previše ni gledat, znam 100x dnevno proć pored policije ali na trećini gasa, 40ak km/h, stopiš se u kolonu i ni ne vide te. A negdje sam pročitao nekom u potpisu da ispod značke nema srca i mogu se složit s tim u potpunosti, jer zbog tvojih fakin 500kn kazne i što ćeš plavca podmitit sa 100kn da ti niš ne piše on neće riskirat svoj posao kao što nebi ni nitko od vas.
Prema tome prestanite bit licemjerni i počnite poštivat zakone, ili bar budite u nekim okvirima  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju