Općenito > Generalno o skuterima
LUDI PANDUR
GSi:
nikom se tu nemože žaliti...i ako bude neka prijava ili što lično sve tako brzo padne u vodu...jbg oni su zakon i tu se ništa nemože...treba biti miran i po mogućnosti se što manje svađati :toothy9: al to nam je tako teško svima
a za tvoj slučaj...hm nemaš nikakve dokaze da je on u prekršaju...nemoš mu ništa jbg...pokušaj i sretno
n0n4m3:
ima toga i u splitu .. vozim i motor i auto .. kad sam na motoru ima budala pa ti namjerno neda da prodes i ubacuje ti se u traku .. koliko puta vozim livom stranom .. desna sporija ... i vozac odjedanput bez zmigavca samo skrene u moju traku .. na semaforu sam se prije uvik probijao .. jedanput pricam s likom iza mene sta sidi i stanem iza kolone .. mozda 3-4 auta .. kad ono otvore se vrata na jednome .. i samo zamislim .. sta bi bilo da sam proletia tu ...
kad sam u autu ako imam mista maknem se sa strane neka produ motoristi :D a najjace mi je kad ima samo 1 traka u oba smjera .. i onda lik s boatianerom ide prestizati .. triba mu 200 metara da prode auto koje se krece .. da stoji vec druga stvar :icon_biggrin:
GSi:
ma i vozači općenito malo toleriraju motoriste a tako i skuteraše...a i ja se sklanjam u stranu uvijek kada je to moguće al džaba kad te drugi ne pusti...koliko puta se ubaci kamion pred auto...i niš mu nemoš, dobro mu se nalaješ i to je to...tak se i ovi s autima ponašaju...nikada se u prometu ne bojim sebe nego drugih...
GSi:
a likove na baotianu ne želim komentirati... :icon_biggrin: možda im je malo i 200m
nexi:
Kakvi super odgovori!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju