Općenito > Generalno o skuterima

LUDI PANDUR

(1/7) > >>

munja:
ovako vozim se ja jučer zvonimirovom ulicom (zagreb)prema borongaju i naravno provlačim se između auta  :frajer:
naletim ispred sebe na policajca koji radi isto šta i ja zaustavi me i kaže jer ja kao znam da se nesmijem tako voziti
ja rekao znam ali i vi radite isto što i ja kaže on ja se provlačim polako a ti ideš 50 na sat ja rekao ok ali sve u svemu obadvojica radimo isti prekršaj kaže on meni mali ne pravi se pametan znam ja kako se vi vozači city expressa vozite po gradu.znači moje pitanje je zbog čega on to kao policajac smije to raditi bez problema a ja kao vozač city ex-a nesmijem  :drunken_smilie:

White:

--- Citat: munja - 06 Listopad, 2009, 07:03:10 ---ovako vozim se ja jučer zvonimirovom ulicom (zagreb)prema borongaju i naravno provlačim se između auta  :frajer:
naletim ispred sebe na policajca koji radi isto šta i ja zaustavi me i kaže jer ja kao znam da se nesmijem tako voziti
ja rekao znam ali i vi radite isto što i ja kaže on ja se provlačim polako a ti ideš 50 na sat ja rekao ok ali sve u svemu obadvojica radimo isti prekršaj kaže on meni mali ne pravi se pametan znam ja kako se vi vozači city expressa vozite po gradu.znači moje pitanje je zbog čega on to kao policajac smije to raditi bez problema a ja kao vozač city ex-a nesmijem  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

zato jer je on zakon! :evil5:

bega:
Dok nije upalio rotaciju,vas dvojica ste isti u saobracaju,tako da...To je neki pacenik koji misli da je neko i nesto...

DvdAerox:

--- Citat: White - 06 Listopad, 2009, 08:15:16 ---zato jer je on zakon! :evil5:

--- Kraj citata ---

...a zakon ne valja...

nesmije on radit ikakve prekrsaje, drugi put ga pitaj znacku, ime prezime i idi kod njegovog sefa..

paprikash:

--- Citat: munja - 06 Listopad, 2009, 07:03:10 ---ovako vozim se ja jučer zvonimirovom ulicom (zagreb)prema borongaju i naravno provlačim se između auta  :frajer:

--- Kraj citata ---
kad je lik BUDALA drugi put nazovi centralu i prijavi ga  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju