Općenito > Generalno o skuterima
LUDI PANDUR
eladio:
--- Citat: GSi - 07 Listopad, 2009, 01:38:15 ---ma i vozači općenito malo toleriraju motoriste a tako i skuteraše...a i ja se sklanjam u stranu uvijek kada je to moguće al džaba kad te drugi ne pusti...koliko puta se ubaci kamion pred auto...i niš mu nemoš, dobro mu se nalaješ i to je to...tak se i ovi s autima ponašaju...nikada se u prometu ne bojim sebe nego drugih...
--- Kraj citata ---
..nitko ne moze reci da skuterasi generalno gledano nisu drski, sto i ovi slalomi dokazuju...
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 06 Listopad, 2009, 22:03:00 ---probijanje na semaforu dok se stoji se može opravdati ali samo onda kad ima mjesta a ne silovati vozače automobila da se maknu a nemaju kud.
--- Kraj citata ---
Kako to misliš može se opravdati? U 98% slučajeva kad se ja probijam među autima je baš takvo, kad kolona stoji a na semaforu je crveno :icon_thumright:
Kako policija reagira na "probijanje" dok kolona stoji? :icon_scratch:
mrcina:
neče reagirati ali kad se kreče kolona onda bu jer si opasan za sve i one u auti i za sebe.
3alfa3:
--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 20:41:10 ---neče reagirati...
--- Kraj citata ---
....jos. Ali budu, ne brini.
btw, sram me priznat i svjestan sam rizika, ali ako ima mjesta - ne u milimetrima, nego onak, (subjektivno ;D ) dovoljno, prolazim izmedju autija i kad se krecu. U zadnjih 40.000+km nisam imao neugodnih situacija
munja:
ja svaki dan derem između auti i dnevno imam 2-3 krizne situacije nije za pohvalu ali takav je posao :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju