Općenito > Generalno o skuterima
LUDI PANDUR
munja:
ja jesam napravio prekršaj to da je njemu za moj život hmm neznam ali zašto on meni pametuje kad obadvojica radimo isti prekršaj ???
zipst:
pa zato sta je pandur :toothy12:
Lazo:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Listopad, 2009, 13:37:47 ---možeš se žalit svemu i svakome ako imaš dokaz, drugi put kameru u ruke, snimi šta radi prijavi ga.
Isto tako kad upale rotacije samo da bi brže prošli kroz kolonu il nešto...samo nazoves i kažeš br tablica i pitaš jel njima stvarno hitno il ometaju promet
a što se tiče policije kompa moj, mi i naši roditelji plaćamo porez, tj. na indirektan način mi njih plaćamo da nas kažnjavaju..to se zove kad te netko zajebava za tvoje pare...pa kad te ustavi idući put lijepo mu kažeš de nemoj me zajebavat ja te plaćam :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ne vrijedi ni to.... gledali ste provjereno ili dnevnik i vidili što su ih snimili i sve to pa opet neće biti ništa.... odvjetnik priča jedno, a šef policije drugo.... naravno opet će proći nekažnjeno....
munja:
--- Citat: zipst - 06 Listopad, 2009, 20:00:10 ---pa zato sta je pandur :toothy12:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
mrcina:
dečki ima jedna stvar oni se probijaju kroz taj promet na isti način kao i vi , istina rade isto ali ima razlike u toj radnji.
hrpu puta gledam kolege u motornom vozilu motoriste/skuteraše, ja u koloni nema mjesta doslovce da prođem krene kolona a pored mene i između vozila doslovce probija se frajer sa fazerom i to ne polako več 50km/h ne da je to prevelika brzina za tu radnju več je isti opasnost za druge, mali trzaj volanom i on je na podu jer nema mjesta za reakciju izbjegavanja.
druga stvar probijanje između vozila u koloni koja se kreče opet ne podržavam tu radnju zbog gore navedene stvari trzaj i motorist pogiba.
probijanje na semaforu dok se stoji se može opravdati ali samo onda kad ima mjesta a ne silovati vozače automobila da se maknu a nemaju kud.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju