Općenito > Generalno o skuterima
LUDI PANDUR
steeef:
nie to niš novo....i kod nasu kc se voze ko mamlazi a onda za isti prekršaj nas zaebavaju..
kretenizam u disfunkcionalnoj državi.
perica_46:
--- Citat: DvdAerox - 06 Listopad, 2009, 08:30:14 ---...a zakon ne valja...
nesmije on radit ikakve prekrsaje, drugi put ga pitaj znacku, ime prezime i idi kod njegovog sefa..
--- Kraj citata ---
ma mos se zalit upravi vodovoda... :laughing7:
Iwo SR Tuono:
možeš se žalit svemu i svakome ako imaš dokaz, drugi put kameru u ruke, snimi šta radi prijavi ga.
Isto tako kad upale rotacije samo da bi brže prošli kroz kolonu il nešto...samo nazoves i kažeš br tablica i pitaš jel njima stvarno hitno il ometaju promet
a što se tiče policije kompa moj, mi i naši roditelji plaćamo porez, tj. na indirektan način mi njih plaćamo da nas kažnjavaju..to se zove kad te netko zajebava za tvoje pare...pa kad te ustavi idući put lijepo mu kažeš de nemoj me zajebavat ja te plaćam :toothy12: :toothy12: :toothy12:
mikesh:
Nekidan u Virovitici, ograničenje brzine 50, policajac vozi motor 70-80, pretječe 2-3 auta s desne strane po biciklističkoj stazi....
eladio:
2munja
....poanta je da si napravio prekrsaj
..ne mozes svoj prekrsaj pravdat tudjim
nekako vjerujem da je policajac ovdje u prvom redu mislio na tvoj zivot jer je procjenio da je taj slalom bio "prebrz" i "dosta opasan" , i iz tog kuta gledanja podrzavam policajca :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju