Mislim da ce ovo biti to be or not to be za Mirka, a za takav jedan come back ima najboljeg moguceg protivnika (slabijeg od sebe) i definitivno je favorit... ALI Mirko ima staklenu bradu i u zadnje vrijeme je sav neki u strahu, ne znam, ako je rijesio stvari u svojoj glavi onda ce biti pravi come back, ako je glava i dalje problem onda ce biti neka prosjecna borba u kojoj bi mogao i pobrati neki slucajan udarac kao protiv Gonzage...
Relano gledajuci, ako i dodje do borbe protiv Fedora tu Mirko nema sanse... Imao je priliku jednom se boriti protiv njega i Fedor ga je ubio u stnad up-u... Fedor izgleda zapusteno a lik je sirova snaga uz to je i pametan i bori se s mozgom... Ruku na srce ali mislim da mu Mirko nije dorastao, osim ako ne zaluta lijeva noga u glavu...
Frende kako možeš reći da ga je Fedor ubio u stand up-u, kad ga je Mirko dva puta raskrvario da su morali prekidati meč i pružati mu pomoć, te ga je bacio iz ringa kao vreću krumpira, malo bolje pogledaj meč pa kometiraj!!!Mirko je tu borbu izgubio na bodove i biloje izjednačeno!!!
Dok svi dobro znamo da izazivač titule mora knock-out-om ili izrazitom nadmoći osvojiti naslov prvaka!!!Dok prvak samo treba obraniti naslov a za to mu je dovoljno i neodlučena borba!!
Fedor je prije borbe s Mirkom dva puta odgađao meč...
Sve je moguće u jednoj borbi...
pa recimo da i je bilo izjednaceno,
mirko je imao dobrih udaraca , ali nije rusu bilo "nista" , ovo sto pricas vezano za "prekide" je normalno u svakoj borbi i racuna se u bodovima, ali nema veze s nokautom tako da..
s druge strane mirko je izgledao jako umoran i cesto nemocan i ono sto je najbitnije nije ima ring.. rus je bio u sredini i diktirao tempo , dok je mirko "isao naokolo ringa" , i to je ono sto je sve nas sokiralo (bar mene) , jer sam ocekivao da ce bar u stand upu mirko biti u centru ringa ..
eve u svemu jako dobra meč, kao onaj s minotaurom (kojeg je isto mogao dobiti , ali takav je minotaur
)