Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
hvala deky sto si mi reko da ima vespa u jarmini heheh
na mom zippo forumu imamo jednog slovenca koji se na vespi od ljubljane do atene u grčkoj vozio i isto tako nazad. sad nisam siguran koji model i kubikaža mislim da je 150 ili 200ccm!
naime obožavatelj sam skutera i dvotaktnih motora pa mi se nedavno ukazala prilika provozat vespu px150 coso,pa reko što da ne....nakon vožnje nisam došao sebi cijeli dan i nisam skidao osmijeh s lica...vjerovali ili ne isti dan sam otišao po jednu takvu u jarminu.nijedan motor nije izazvao tolko zadovoljstvo u vožnji kao što je vespa.kupio sam je za 1000kn uvezena iz Austrije super očuvana ali nema papire(to ću riješit nagodinu)preko zime slijedi sređivanje(bojanje i tako te sitnice)ako mi bude trebala pomoć nadam se da ćete mi pomoć biće i slika pilejednostavno rečeno nakon vožnje vespe neznam hoću li ikad više kupit skuter
bokte.. friende.. ti bi zbilja trebal probat motor jednom... al MOTOR.... ne ove izdroketine kawasaki er 6 i ostala mala g#vn#imas 21 let i gle kakav cirkus delas od 150 cc skutera
tu vespu sam ja mislio kupiti bas tu iz jarmine ...na kraju mi hrga nest srao da se prodala cigan debeli ja ju otpisao ,,,ajd bas mi drago da si ju uzeo..fin je to skuter
tko nije duze vrijeme vozio vespu , i prosao s njome makar svoju zupaniju, ako ne i sire , taj nezna sta je vespa